Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Huawei Matebook D16, unul dintre cele mai ușoare laptop-uri de 16 inci

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
210

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Huawei este unul dintre cei mai tineri producători de laptop-uri, având o istorie de doar șase ani pe acest segment. Cu siguranță ați auzit de Huawei prin prisma telefoanelor, smartwatch-uri și alte gadgeturi portabile, iar de câțiva ani încearcă să se impună și pe piața de notebook-uri. Cu toate că este un producător nou pe piața de laptop-uri, a reușit să se impună și în decursul anilor a scos produse ce au fost lăudate chiar și de cei mai exigenți critici.

Unul dintre laptop-urile lansate de producătorul de echipamente de telecomunicații din China, este huawei matebook d16. Acesta se dorește a fi un laptop de buget, dar cu performanțe de top. Se face remarcat prin ecranul de 16 inci și cu rezoluția de 1920 x 1200 pixeli, aspect de 16:10, raport ecran-corp 90%. Aparent este un laptop mărișor, dar în continuare putem spune că este ultraportabil datorită greutății de doar 1.7 kilograme.


Legat de design, nu este nimic revoluționar. Huawei Matebook d16 are un aspect minimalist, dar elegant. Vine în două variante de culoare - Space Gray și Mystic Silver. Pe partea superioară a carcasei este gravat logo-ul Huawei, o zonă lucioasă ce atrage și cele mai multe amprente. Ridicând capacul, vedem o tastatură de dimensiuni normale și cu partea numerică separată. Tastele au cursa acceptabilă, dar mai mică dață de alte modele concurente, însă acest lucru face ca tastarea să fie mai silențioasă. Menționăm faptul că Huawei Matebook D16 are tastatura iluminată, ceea ce vă ușurează tastarea în condiții de lumină ambientală redusă.

Trackpadul este generos, dar poziționat incomod, fiind amplasat la mijlocul tastaturii de bază, nu la mijlocul carcasei. Însă este receptiv și se butoanele sunt ușor de folosit. Probabil în timp vă veți obișnui cu micul incovenient. Apăsând butonul on/off amplasat în dreapta-sus, deasupra zonei numerice, puneți în mișcare o configurație de top. Întregul sistem are la bază un procesor din a 12-a generație de procesoare Intel. Poate fi un Core i5-12450H sau i7-12700H. Placa video este integrată, model Intel Iris Xe, 8/16 GB Memorie RAM și SSD de 512 GB.

Legat de porturi, Matebook D16 are 2 porturi USB-C pe care le puteți folosi pentru transfer de date, dar și pentru alimentarea laptop-ului. Nu lipsesc porturile HDMI și USB 3.2, USB 2.0. Alte atracții includ mufă 2-în-1 de 3,5 mm pentru căști și microfon × 1, un senzor de amprentă integrat în butonul power și o construcție premium, dar nu toate sunt vești bune. Durata de viață a bateriei este o preocupare reală (în ciuda vitezei de încărcare decente). Configurația modelul Matebook D16 este alimentată de o baterie de 60Wh, iar autonomia este influențată de modul de utilizare. Într-un scenario cu utilizare modestă, noul laptop de la Huawei vă asigură o autonomie de 8 ore, suficientă pentru o zi de lucru.

Încărcătorul de 65W din cutie va încărca bateria până la 23% în 15 minute, apoi 44% în aproximativ 30 de minute. În două ore, bateria poate fi încărcată complet. Este de remarcat acest lucru pentru atunci când sunteți pe fugă și aveți nevoie de baterie pentru a reuși să finalizați unele acțiuni. Conform configurației, laptop-ul Huawei Matbook D16 poate fi utilizat pentru activități de birou și pentru divertisment (filme, muzică, câteva jocuri modeste). Placa grafică modestă îl limitează când vine vorba de activități mai complexe pe grafică sau pe gaming.

În concluzie, Huawei Matebook D16 este un laptop cu performanțe bune, aspect premium și cu un raport calitate-preț echilibrat.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro