Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

WinMentor Enterprise - pentru ca afacerea ta sa prospere

WinMentor Enterprise - pentru ca afacerea ta sa prospere

Detalii

Telefon
0729905555
Social links
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
213

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Traim vremuri provocatoare care ne forteaza pe noi, proprietarii de afaceri, sa alegem solutii pentru a putea urmari mai bine toate departamentele, pentru a putea lua decizii in functii de datele reale, pentru ca afacerea sa mearga din ce in ce mai bine.

Una dintre solutii este sistemul ERP, WinMentor Enterprise furnizat de catre Scribsoftware. Pe langa o crestere a veniturilor, digitalizand, eficientizam procesele. Mai mult decat atat, imbunatatim semnificativ intreaga interactiune cu clientul. Cu ajutorul analizei si interpretarii datelor, veti intelege mai bine nevoile clientilor si veti putea lua masuri in vederea imbunatatii calitatii serviciilor si a produselor pe care le oferiti.

Chiar daca folositi resurse interne in vederea transformarii digitale, colaborarea cu potentialii parteneri externi este la fel de importanta. Sunt peste 250 de avantaje pe care un sistem ERP, WinMentor Enterprise le poate oferi unei afaceri. Stabilind o intalnire cu ScribSoftware veti descoperi care sunt acelea pentru afacerea ta.

Stiati ca studiile arata ca companiile care inregistreaza un nivel ridicat de digitalizare raporteaza cresteri ale veniturilor mult peste media industriei din care provin si sunt de trei ori mai inclinate spre a raporta o crestere a veniturilor anuale globale decat organizatiile cu un nivel mic de digitalizare?

Digitalizarea afacerii este una dintre cele mai bune solutii, in momentul de fata.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro