Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Vrei să investești în criptomonede? Vezi cum rămâi la curent cu noutățile de pe piața cripto

Vrei să investești în criptomonede? Vezi cum rămâi la curent cu noutățile de pe piața cripto

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
346

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Piața cripto a luat amploare și în România, iar tot mai multe persoane sunt interesate să își achiziționeze monede virtuale. Mulți români au deja în posesie criptomonede, iar alții au în plan o astfel de investiție pentru viitorul apropiat. Atât cei care dețin criptomonede, cât și cei care intenționează să își cumpere în viitor, trebuie să rămână conectați la piața cripto, adică să fie la curent cu noutățile ce i-ar putea interesa și care le-ar putea influența unele decizii.

Care sunt noutățile relevante pentru un entuziast cripto?

Interesul tot mai mare față de criptomonede, în special față de cele mai populare dintre acestea, se află într-un trend ascendent tocmai pentru că piața cripto este marcată de evenimente remarcabile în ultima vreme. De exemplu, anul trecut, bitcoin a depășit pragul de 68.000 de dolari, ceea ce a atras atenția potențialilor investitori. Aceste valori record au încurajat tot mai multe persoane să adauge criptomonede în portofoliul lor de active.

Ținând cont de faptul că monedele virtuale sunt caracterizate de o fluctuație constantă, este important ca persoanele interesate să investească în cripto sau cele care dețin deja astfel de active digitale să fie în permanență conectate la modificările importante de preț.

Câțiva dolari în plus sau minus la valoarea criptomonedei poate că nu fac o diferență considerabilă, dar atunci când este vorba de recorduri istorice, cu siguranță entuziaștii cripto vor să afle primii, motiv pentru care StartingUp.ro, site pentru antreprenorii români, dedică o secțiune de articole acestui subiect – criptomonedele și noutăți relevante pe această temă. Nu numai valorile pe care le ating unele criptomonede sunt importante, ci și legislația aferentă tranzacțiilor cripto (cum ar fi modul de impozitare a veniturilor din acest tip de tranzacții) sau unele studii și sondaje.

Cum poate rămâne un investitor la curent cu evenimentele de interes din piața cripto?

Zilnic, publicații din întreaga lume abordează tema criptomonedelor. La o simplă căutare pe internet, oricine poate găsi informații utile, dar și speculații sau chiar știri false, menite să inducă în eroare persoanele care ar vrea să investească în criptomonede. Din acest considerent, identificarea unei surse sigure de informare devine o necesitate.

StartingUp își propune să aducă în atenția entuziaștilor cripto noutăți relevante de pe piața cripto și să informeze într-o manieră obiectivă cititorii. Prin știri și articole informative, aceștia pot afla mai multe despre legislația și noutățile de ordin fiscal adresate celor care obțin venituri din criptomonede. Cunoașterea acestor aspecte este imperativă pentru a nu încălca legea, mai ales că autoritățile acordă o atenție tot mai mare tranzacțiilor cu criptomonede.

În ceea ce privește anumite sondaje și studii, acestea oferă o imagine de ansamblu asupra pieței cripto. Ca exemplu, un sondaj realizat recent în România arată că peste 90% dintre adulții români au auzit despre criptomonede și o mare parte dintre aceștia vor să dețină criptomonede în viitor.

Prin urmare, un investitor sau un viitor investitor în criptomonede trebuie să rămână permanent conectat la noutățile și evenimentele de interes de pe piața cripto, astfel încât să își formeze o viziune de ansamblu și să afle mai multe despre acest subiect intens dezbătut în ultima perioadă. StartingUp reunește informații verificate și devine un instrument de informare accesibil oricui.

Sursa foto: Unsplash.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro