Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Unde găsești mâncare ieftină pentru câini 10 kg și cum sa o depozitezi?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Câinele tău are nevoie de un mediu călduros și iubitor în care să crească și de o hrană bună care să poată să îi îndeplinească toate nevoile nutriționale. Mâncarea uscată achiziționată într-o cantitate mai mare îți va da posibilitatea să economisești bani și să ai mai mult timp hrană pentru câinele fără să îți faci griji că se termină în scurt timp. Locul în care depozitezi hrana uscată câini va determina calitatea și prospețimea hranei din momentul în care ai deschis-o.

Hrană pentru câini ieftină


O alimentație echilibrată îi va asigura câinelui tău o viață de lungă durată și sănătoasă. Atunci când alegi mâncarea pentru câinele tău trebuie să ții cont de vârsta, greutatea, rasa, activitatea fizică și de problemele de sănătate pe care le are câinele tău. Doar așa vei reuși să îi oferi hrana de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios și corect. Cea mai scumpă hrană de pe piață nu este neapărat și cea mai bună. Hrana pentru câini trebuie să conțină toate elementele nutritive necesare precum proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale.

Cum depozitezi un sac de mâncare de 10 kg?

Hrana uscată se va păstra foarte bine dacă o lași în sacul în care a venit, fără să o pui în alt recipient pentru a-și păstra mirosul și gustul în cea mai bună stare. Este recomandat să depozitezi sacul cu mâncare într-un mediu răcoros și uscat și să nu fie așezat pe podea. Nu se recomandă să depozitezi hrana în aer liber, într-un garaj sau în orice alt mediu necontrolat.

Unde găsești mâncare ieftină pentru câini la10 kg?

Găsești mâncare uscată pentru câini la un preț accesibil și într-o cantitate mare la Carpathians Pet Food. Aceștia îți pun la dispoziție o gamă largă de hrană uscată, dar și umedă pentru câini. Hrana de la Carpathians Pet Food conține toate elementele nutritive de care are nevoie un câine pentru a se dezvolta armonios.

Vei găsi pe carpathianspetfood.ro hrană uscată pentru câini în varianta economică la saci de 10 kg pentru câini de toate vârstele:

  • Câini juniori: Pan Pes Junior;
  • Câini adulți: Pan Pes Standard, Pan Pes Champion, Pan Pes Light;
  • Câini seniori sau pentru cei cu probleme medicale: Pan Pes Doctor.

Astfel prețul pentru 1 kg de hrană uscată economică începe de la 7,99 lei.
Pe lângă hrana uscată economică, vei găsi și hrana uscată premium disponibilă la saci de 3 kg sau 12 kg pentru toate vârstele:

  • Câini juniori: Carpathian Junior;
  • Câini adulți: Carpathian Mini Adult, Carpathian Adult Mediu, Carpathian Maxi Adult ȘI Carpathian Active.
  • Câini seniori: Carpathian Adult 7+.

Achiziționând hrană uscată premium la sac de 12 kg prețul pentru 1 kg de hrană va începe de la 11,33 lei.

Concluzie

Cumpără mâncare câini ieftină 10 kg de la Carpathians Pet Food și oferă-i blănosului tău o hrană de calitate la un preț accesibil. Formula pentru fiecare tip de hrană în parte a fost special concepută pentru a conține toți nutrienții de care are nevoie câinele tău în fiecare zi. Pentru comenzi intră pe site-ul celor de la Carpathians Pet Food, caută-i pe rețelele de socializare sau contactează-i la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro