Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Unde găsești hrană pentru pui pisică de o lună?

Unde găsești hrană pui pisică o lună?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
338

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Puii de pisică sunt foarte drăguți și necesită o mare grjă. Astfel că, dacă un pui de pisică de o lună a intrat în grija ta, tu va trebui să fii foarte atent la hrana pe care i-o oferi și la grija față de nevoile sale. O pisicuță cu vârsta de sub două luni nu va ști cum să își caute mâncarea pentru că se deplasează foarte greu. Așadar tu trebuie să înveți să ai grijă de puiul de pisică și să îl hrănești corespunzător.

În continuare vei afla despre nevoile pe care le are un pui de pisică la vârsta de o lună și unde găsești hrană pui pisică o lună.

Care sunt nevoile unui pui de pisică de o lună?


Pentru început ar trebui să duci pisoiul la veterinar pentru a te asigura că starea sa de sănătate este una buna și să vezi dacă are nevoi speciale. Pe lângă hrană și apă, pisoiul are nevoie de un loc special amenajat în care să doarmă, de dragoste și afecțiune din partea ta. Este important să petreci mult tip cu acesta, să îl mângâi și să te joci cu el. La vârsta de o lună pisicile dorm foarte mult, în jur de 20 de ore pe zi și de aceea este important să îi asiguri un mediu plăcut și cald în care să doarmă.

La vârsta de o lună poți să îi dai puiului de pisică hrană umedă. Aceasta este perfectă pentru el deoarece are dinți de lapte, iar o masă moale va fi ușor de mestecat de către acesta. Poți să îl hrănești o dată la 3-4 ore, fiind mic are nevoie de mai multe mese pe zi. Atenție totuși la cantitatea de hrană pe care i-o oferi și neapărat să fie hrană destinată puilor de pisică. Este recomandat să începi să îi dai și apă, iar dacă o refuză, pune-i puțină apă în mâncare până se va obișnui cu aceasta.

Nu se este recomandat să hrănești puiul de pisică de o lună cu lapte de vacă, orez sau soia. Dacă dorești să îi dai lapte, achiziționează unul special pentru pisici și hrănește-l cu biberonul, cu atenție. Atunci când sunt bine hrăniți, pisoi sunt calmi, în caz contrat aceștia vor începe să plângă și să mieune.

Unde găsești hrană pentru pui de pisică de o lună?


După cum ziceam și mai sus, la această vârstă, pisicuța trebuie hrănită doar cu hrană umedă, nu și cu hrană uscată, care este mai greu de mestecat. Hrana umedă trebuie să fie una de o calitate superioară, care să poată să susțină toate nevoile nutritive ale puiului de pisică și să îi asigure o bună creștere. La Carpathians Pet Food vei găsi hrană umedă premium, fără coloranți sau consevanți, pe care pisicuța o să o adore. Bogată în bucăți suculente de pui, hrana Carpathian Pet Food TM, „Pui în sos” este destinată tuturor raselor de pisici și conține proteine ușor digerabile. Această hrană va ajuta puiul de pisică să crească sănătos, să aibă dinți, oase și o imunitate puternică.

Concluzie


Cumpără hrană pui pisică o lună de la Carpathians Pet Food și oferă-i puiul tău de pisică hrana care îl va ajuta să se dezvolte aromonios. Pentru comenzi poți intra pe carpathianspetfood.ro sau poți apela numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/