Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Unde găsești hrană ieftină pentru câini?

Unde găsești hrană ieftină câini?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
122

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Hrană ieftină pentru câini


Îți dorești să găsești pentru patrupedul tău o variantă de hrană care să fie ieftină, dar în același timp să fie și calitativă pentru a putea să îi susțină nevoiele nutritive pe care le are într-o zi? La Carpathians Pet Food găsești hrană ieftină câini, care este și de calitate și care conține toate elementele nutritive esențiale. Aceștia au o gamă largă de sortimente și au mâncare pentru câinii de toate vârstele. Ține cont atunci când alegi hrana pentru câinele tău, aceasta să fie pentru vârsta, rasa, greutatea, activitatea fizică și starea de sănătate a acestuia.

Hrană ieftină pentru câini de la Carpathians Pet Food


Alegerea hranei în funcție de caracteristicile câinelui tău este cea mai bună variantă pentru ca acesta să nu sufere de probleme de sănătate. Doar o alimentație corectă va susține o viață sănătoasă și fericită a câinelui tău. Dacă patrupedul tău este alergic, atunci va trebui să îi oferi hrană hipoalergenică și nu altceva, iar indiferent de nevoia specială pe care acesta o are, tu va trebui să îi dai doar hrană specială și să ții cont de recomandările făcute de medicul veterinar.

Carpathian Pet Food îți pune la dispoziție hrană de calitate pentru patrupedul tău, iar prețul este unul avantajos. Aceasta este disponibilă în două variante, premium și economică. Hrana uscată premium de la Carpathian Pet Food îi va oferi cățelului tău toate elementele nutritive de care are nevoie într-o zi, nu conține coloranți sau conservanși și este disponibilă pentru toate categoriile de vârstă:

  • Pentru pui: Carpathian Junior;
  • Pentru adulți: Carpathian Mini Adult, Carpathian Adult Mediu, Carpathian Maxi Adult și Carpathian Active.
  • Pentru seniori: Carpathian Adult 7+.

Hrana uscată economică este de calitate și la un preț avantajos, iar cei care dețin un adăpost de animale o îndrăgesc. Aceasta are în compoziția sa, ingrediente pentru o dietă sănătoasă a câinelui și este disponibilă pentru toate categoriile de vârstă:

  • Pentru pui: Pan Pes Junior;
  • Pentru adulți: Pan Pes Standard, Pan Pes Champion, Pan Pes Light;
  • Pentru seniori și cei cu probleme medicale: Pan Pes Doctor.

La Carpathians Pet Food vei găsi și hrană umedă pentru cățelușul tău fie că este junior sau adult și este disponibilă în mai multe sortimente (curcan, pui, pește și vită). Și pentru că mare parte din dieta câinelui este bogată în hrană uscată, Carpathians Pet Food vine în ajutorul tău cu saci de hrană în cantități de 10 kg sau 12 kg. Astfel tu vei economisi mai mulți bani și îi vei putea oferi câinelui tău o hrană de calitate. Hrana uscată la saci de 10 sau 12 kg se depozitează ușor și este indicat să lași mâncarea în sacul în care vine pentru ca aceasta să nu își schimbe gustul. Mediul în care o depozitezi ar trebui să fie unul uscat și răcoros și este foarte important să nu o lași pe podea.

De unde comand hrană ieftină pentru câini?


Pentru a comanda hrană ieftină câini este necesar să intri pe carpathianspetfood.ro și să alegi de acolo hrana potrivită câinelui tău. Dacă nu ești sigur cu privire la ce tip de hrană să alegi, îi poți contacta pe aceștia la numărul de telefon 0790518731, iar ei te vor ajuta.

Oferă-i cățelușului tău hrana de care are nevoie, la un super preț.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/