Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Unde facem sport în Constanța?

Unde facem sport în Constanța?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
362

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cel mai mare oraș de la malul mării este un loc unde niciodată nu te vei plictisi. Vara este cel mai vizitat oraș din România, iar în restul timpului, oferă numeroase alte atracții care îl fac o destinație interesantă, dar și un loc bun în care să te stabilești.

Pe lângă reputația sa de tărâm al multiculturalismului și simbol al toleranței etnice, Constanța este renumită și pentru sport. O scurtă istorie a sportului constănțean ne arată că aici s-au format mulți sportivi de valoare în ultimii ani. Acest lucru a fost posibil datorită numeroaselor cluburi sportive care activează în oraș:

Clubul de Ciclism Județean Constanța


Acest club pregătește și copii, oferind cursuri atât de agrement, cât și de performanță. În cei peste 20 de ani de existență, sportivii profesioniști ai clubului au câștigat peste 100 de medalii naționale și internaționale la competiții recunoscute internațional în clasamentul UCI.

Clubul Sportiv Black Sea Constanța

Acesta este unul dintre cele mai bine cotate cluburi de dans din Constanța. Cursurile dedicate oricărui nivel de pregătire se desfășoară în două săli special amenajate. În plus, există o zonă pentru vizionarea live a cursurilor de către părinți sau însoțitori.

Clubul Sportiv Bodai Shin Ju Jitsu Dojo

Acest club are deja tradiție, fiind înființat în 2010. Domeniile sportive predate sunt : arte marțiale, jiu jitsu, jiu jitsu brazilian, judo, mixed martial arts.

Clubul Sportiv CFR Constanța

Clubul Sportiv CFR Constanța este cel mai cunoscut club de fotbal din Constanța. Dacă urmărești competițiile la care participă echipa CFR Constanța, caută promoții pariuri online.

Club Sportiv Electrica

La acest club oricine poate practica yachting, existând și cursuri de inițiere pentru copii. Clubul își desfășoară activitatea din 1974.

Club Sportiv Gethika Team


Acesta este un alt club dedicat celor pasionați de arte marțiale și care organizează cursuri de ashihara karate, jiu jitsu brazilian, kick boxing și întreținere corporală.

Club Sportiv Karate Dinamic Constanța

Artele marțiale sunt la mare preț în orașul de la Marea Neagră, iar acest club este deschis oricărei persoane peste 4 ani. Clubul Sportiv Karate Dinamic Constanța are o activitate de peste 25 de ani și a produs peste 20 de campioni mondiali și peste 20 de campioni europeni.

Club Sportiv Squash West Side


Asociația Club Sportiv Squash West Side este primul club de squash din Constanța. Acesta organizează pe cele două terenuri competiții locale și naționale, cu premii în bani și echipamente sportive. Clubul este situat în Maritimo Shopping Center și oferă și servicii de luat masa și de jucat biliard.

Club Sportiv Tenis TDC Constanța


Tenisul a intrat definitiv pe harta tenisului românesc de când cu performanțele extraordinare ale Simonei Halep. Acest club este perfect pentru copii care încep să descopere tenisul, dar are și potențialul de a-i aduce pe cei mici în top. Clubul se mândrește momentan cu Andrei Timaru, care la 11 ani are deja premii câștigate. În anul 2018, fiul antrenorului Doru Timaru a câștigat finala Turneului Campionilor Tenis10&Tenis Teens Brașov, eveniment organizat de Federația Română de Tenis, devenind campion național la categoria Roșu (4-8 ani).

La Turneul Campionilor Tenis10FRT & Teens, organizat de Federația Română de Tenis, desfășurat la Brașov în perioada 29 noiembrie – 01 decembrie 2019, sportivul legitimat la CS Tenis Club TDC Constanța a devenit campion național la categoria Verde – Challenger.