Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Uleiuri naturale foarte bune pentru îngrijirea unghiilor și a mâinilor

Uleiuri naturale foarte bune pentru îngrijirea unghiilor și a mâinilor

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1842

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mâinile sunt întotdeauna în centrul atenției. Ele atrag întotdeauna privirile persoanelor care vin în contact cu noi. Este motivul principal pentru care mâinile trebuie îngrijite cu grijă și în mod periodic. Nu doar îngrijirea unghiilor este importantă, dacă vrem să avem mâini foarte frumoase! Faptul că zilnic intrăm în contact cu diferite tipuri de substanțe chimice, care sunt toxice și deshidratează mult pielea mâinilor și cuticulele, este un argument suficient de solid pentru a ne interesa de remediile cele mai potrivite pentru hidratarea pielii mâinilor și a unghiilor.

Nu doar pielea mâinilor are nevoie de hidratare continuă. Inclusiv unghiile, sunt expuse la aceleași efecte, deoarece și ele sunt în contact permanent cu produsele de curățare și mai ales cu produsele de realizare a manichiurilor. Produsele cele mai recomandate, din punctul de vedere al eficienței, sunt bineînțeles produsele profesionale comercializate de către distribuitorii importanți de produse semiprofesionale și profesionale pentru îngrijirea unghiilor existenți în acest moment pe piața de profil din România.

Oferta magazinului online Callipso.ro include, spre exemplu, uleiuri speciale pentru hidratarea cuticulelor și foarte multe produse moderne pentru realizarea manichiurilor care hidratează și întăresc mult unghiile.

Uleiuri naturale benefice pentru îngrijirea unghiilor

Uleiul de cedru este un foarte interesant produs naturist care are mai multe efecte benefice. Unul din ele este efectul de hidratare al unghiilor și pielii. Dacă suferiți de unghii fragile, deshidratate sau subțiri, puteți folosi cu încredere și uleiul de cedru pentru refacerea lor.

Este un ulei vechi, folosit încă din antichitate. Mai este un bun antidepresiv, calmant, afrodiziac, în inhalații poate fi folosit pentru tuse, bronșită, catar respirator, etc. Multe persoane îl utilizează și pentru calmarea durerilor de reumatism sau artrită.

Uleiul de rozmarin este un ulei benefic pentru unghiile care au pete galbene. Utilizat în mod frecvent, previne cu succes stratificarea unghiilor și chiar ruperea acestora. Studii recente au demonstrat că acest ulei are chiar și efecte anticancerigene.

Alte efecte importante mai sunt următoarele: tonic nervos, echilibrant hormonal, îmbunătățește memoria, antiinflamator general, coleretic (stimulează evacuarea bilei în colecist), anti herpetic, antibacterian, antifungic, reduce reactivitatea la stres, ușor hipertensiv, etc.

Oricare din aceste preparate naturiste pot fi folosite și pentru alte efecte importante asupra stării de sănătate, nu numai pentru îngrijirea și recuperarea stării de sănătate a unghiilor.

Callipso.ro – o oferta interesantă de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor

Produsele folosite la realizarea manichiurilor își pun amprenta în mod constant asupra felului în care arată mâinile și unghiile noastre, de asemenea. De aceea, este indicat să optați de cele mai multe ori pentru produse profesionale create de companii importante care folosesc ingrediente și formule inovatoare, capabile să protejeze foarte bine unghiile.

Pentru salonul dumneavoastră de înfrumusețare, vă recomandăm gama de produse comercializată de renumitul distribuitor de produse profesionale pentru manichiuri Callipso.ro.

Este locul ideal unde puteți comanda online oje semipermanente de o excelentă calitate, geluri pentru construcții foarte moderne, geluri foarte color, pudre acrilice, soluții de tip bază sau top, decoruri unghii, tatuaje unghii, etc. Oferta aceasta merită analizată periodic.