Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ulei motor Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9, 5l - Castrol prin eAGROpds.ro

Detalii anunt

Telefon
0744974441
Categorie
Anunturi piese / accesorii auto
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Ulei motor Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9, 5l - Castrol prin eAGROpds.ro

Comanda online ulei motor Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9, 5l - Castrol de la magazinul online eAGROpds.ro si te bucuri de preturi excelente si posibilitate de ridicare din multiple puncte din tara.

Printre aprobarile acestui produs se numara: Caterpillar CAT ECF-3; Cummins CES 20081; Deutz DQC IV-10 LA; Jaso DH-2; Mack EO-O Premium Plus; Mack EOS-4.5; MAN M 3271-1; MAN M 3477; Mercedes-Benz MB 228.51; MTU Tip 3.1; Renault RLD-3; Volvo VDS-4; Volvo VDS-4.5. Acest ulei de motor pentru tractoare si alte utilaje agricole se poate comanda in cel mai scurt timp de pe platforma noastra ecommerce. Acesta vine cu viscozitatea SAE 10W-40 si este ambalat la bidon de 5l.

Despre noi

Suntem conectati permanent cu producatorii de top din industrie pentru a va deservi rapid in cazul in care unul din produsele pe care le doriti nu se afla in stocul nostru. Majoritatea produselor au descrieri detaliate, date tehnice, detalii logistice, cat si poze pentru a gasi compatibilitatea perfecta cu piesele ce va sunt necesare.

Ne dorim sa oferim transparenta din punct de vedere al preturilor practicate pe tot parcursul anului, atat in sezonul cu activitate redusa, cat si in plin sezon cand nevoia dumneavoastra este urgenta. La noi veti beneficia intotdeauna de un pret corect. Ne dorim sa fim parteneri.

Filtre anunt

Comercializeaza: Uleiuri auto