Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Trei metode eficiente pentru epilat inghinal cu rezultate eficiente

Trei metode eficiente pentru epilat inghinal cu rezultate eficiente

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
947

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vara este în toi, iar temperaturile ridicate ne fac să nu mai vrem să plecăm de la plajă sau de la piscină. Și, una dintre condițiile esențiale pentru a te simți în largul tău în costumul de baie este să fii epilată perfect pe toate regiunile corpului cu probleme, inclusiv în zona inghinală. Dar oare care sunt metodele de a scăpa de părul nedorit de pe această porțiune a corpului și care să aibă rezultatele dorite pe o perioadă îndelungată? Citește rândurile următoare și vei afla.

Epilatorul

Folosirea aparatul de epilat este o metodă foarte eficientă de a elimina pilozitatea în exces. Dacă intenționezi să o folosești și tu, atunci caută prin magazinele specializate un dispozitiv care este prevăzut și cu o funcție de atenuare a durerii. De asemenea, trebuie să știi că existe aparate destinate special epilatului inghinal, care sunt dotate și cu anumite capete speciale concepute pentru zonele la care nu ajungi atât de ușor și care sunt și mai sensibile. Un mic truc de la specialiști: întotdeauna înainte de a utiliza epilatorul, fă o baie relaxantă înainte, care îți va deschide porii și vei putea smulge mai ușor și fără o durere prea mare firele de păr din zonele cu probleme.

Ceară


Una dintre cele mai cunoscute, folosite, preferate dar și eficiente metode de a scăpa de părul nedorit din zona inghinală este cea care presupune folosirea de ceara epilat. În timp, aceasta are avantajul că subțiază firele de păr și scade și numărul lor. Poți folosi ceară caldă sau rece, după cum preferi, dar de regulă se recomandă se lași rușinea la o parte și să apelezi la un salon de cosmetică. Atunci când utilizezi ceară caldă, dacă nu stăpânești prea bine metoda, riști să te confrunți cu arsuri sau alte neplăceri, așa că este mai bine să lași această operațiune pe mâna specialiștilor.

Zahăr

În ultima vreme, multe reprezentante ale sexului frumos decid să renunțe însă la ceară, epilator, sau alte metode de a scăpa de părul în exces, preferând în acest scop pasta de zahar. Chiar dacă nu este o metodă nouă, abia acum se află la apogee, fiind preferată pentru că este foarte eficientă și, mai ales, aproape fără niciun fel de durere.

Nu folosi crema sau aparatul de ras

În încercarea lor de a elimina părul nedorit din zona inghinală, și mai ales de a folosi o metodă care nu implică durerea dată de epilator sau ceara de epilat, multe femei recurg la alte variante, cum ar fi crema depilatoare sau aparatul de ras. Acestea două metode au avantajul de a fi și foarte accesibile, așa că nu este de mirare că multă lume le preferă. Cu toate acestea, recomandarea specialiștilor în domeniu este să uiți de ele, pentru că nu au acea eficiență pe care ți-o dorești și în plus, implică mai multe riscuri pentru tine. Astfel, iritarea și sensibilizarea pielii sunt doar câteva dintre ele, dar riști și alergii sau afecțiuni cutanate dintre cele mai grave.

Atenție la regulile de igienă!

Indiferent de metoda aleasă pentru epilat, este bine să reții că în zona inghinală se regăsesc mai multe bacterii decât în alte porțiuni ale corpului. Prin urmare, este chiar obligatoriu să fii mult mai atentă la respectarea regulilor de igienă, deoarece în caz contrar riști să te confrunți cu infectii nedorite. De asemenea, nu uita că este nevoie să aplici și o loțiune calmantă și hidratantă, care te va ajuta să ții deoparte eventualele neplăceri cu care te poți confrunta. În cazul în care nu îndrăznești să te epilezi singură, salonul de cosmetică este cea mai bună soluție pentru tine!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro