Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Transport cu platformă auto: soluția ideală pentru firmele care se ocupa de inchirieri mașini

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
192

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești o firmă care se ocupă cu închiriat de mașini și vrei să îți aduci mașini în țară probabil te-ai confruntat deja cu provocări privind transportul acestora. Din fericire acest lucru nu o să se mai întâmple dacă apelezi la transport auto cu platforma. În acest articol îți vom detalia care sunt beneficiile pe care ți le aduce transportul auto cu platforma și de ce ar trebui să iei în considerare această opțiune pentru a-ți aduce mașini în țară.

Transport platforma auto: ce este și cum funcționează?


Transportul auto cu platformă este un serviciu de transport care îți permite să transporți mai multe autoturisme simultan. Acesta utilizează camioane specializate, echipate cu platforme special proiectate pentru a asigura fixarea și stabilizarea autoturismelor în timpul transportului. În cele ce urmează vei descoperi care sunt avantajele transportului autoturismelor cu platforma auto.

Transport auto platformă – avantaje

Câteva dintre avantajele oferite sunt:

1. Costuri reduse

Costurile legate de transport pot fi o adevărată provocare. Cu transport auto platformă poți transporta mai multe mașini în același timp, iar aceasta reprezintă o opțiune mai rentabilă decât alte opțiuni de transport, costul per unitate fiind mai redus. În plus, în funcție de numărul de mașini transportate poți beneficia de reduceri privind costurile de transport.

2. Economisirea timpului

Poți pierde oportunități importante dacă mașinile tale nu ajung la destinație la timp. Cu opțiunea de transport auto internațional, vei reduce timpul de transport, iar mașinile tale vor ajunge la destinație într-un timp cât mai scurt. De asemenea nu va trebui să petreci ore întregi pe drum aducând o mașină în țară și nici nu va trebui să îți angajezi șoferi să facă acest lucru, ceea ce nu îți va reduce doar timpul de livrare a mașinilor, ci și costurile cu personalul, combustibil, cazări, mâncare, taxe de drum și posibile amenzi.

3. Transport sigur și securzitat

Cu transport platformă auto, mașinile tale vor fi în siguranță. Cum am zis mai sus, aceste platforme sunt gândite astfel încât să protejeze mașinile pentru a preveni daunele în timpul transportului. În plus șoferii care conduc caminoanele sunt profesioniști care au experiență în transportul autovehiculelor și în condusul la drum lung. La Titanic Grup, transportul mașinilor este confidențial și se poate realiza cu camion închis pentru mai multă siguranță.

4. Flexibilitate și avantaj logistic

Platformele auto au diferite dimensiuni, ceea ce îți permite transportul mai multor tipuri de autovehicule. Datorită faptului că firmele care se ocupă cu transport auto internațional fac mai multe curse, tu vei putea să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și astfel îți vei putea planifica în detaliu traseul, orele de livrare și îți vei organiza mai bine programul.

Ce firmă oferă astfel de servicii?

Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă, încă din 1994. Aceștia îți promit transport prompt și sigur în toată Europa.

Dacă alegi sa colaborezi cu ei beneficiezi de:
●Mașina asigurată
●Livrare rapidă
●Transport confidențial
●Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
●Încărcare prin troliu
●Costuri transparente
●Costuri reduse
●Urmărirea poziției camioanelor în timp real

Pentru a lua legătura cu ei intră pe site-ul lor TitanicGrup.ro și completează un formular, caută-i pe rețelele de socializare, sau apelează-i la numărul de telefon +40 248 212 261.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/