Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Take Ianke si Cadar

Take Ianke si Cadar

Detalii spectacol

Telefon
0241699066
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Casa de Cultura a Sindicatelor
Vizualizari
548

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 30 mai 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Take Ianke si Cadar


Este o comedie savuroasa in trei acte, scris in 1932 si pus in scena in acelasi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima data la Bulandra in 1957 de regizorul N. Al. Toscani.

La peste sase decenii de la montarea lui Toscani, Horatiu Malaele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, intrupandu-l pe evreul Ianke si distribuindu-i in rolurile turcului Cadir si romanului Take pe Razvan Vasilescu si pe Mihai Constantin.

Piesa aduce in prim plan povestea de viața a celor trei prieteni negustori, abordand cu subtilitate problematica rasei, credintei și religiei, a statutului identitar individual si de grup, reamintindu-ne astfel ca diferențele nu sunt neaparat un motiv de disensiuni. Dar și ce buna intelegere poate functiona pe fondul acceptarii și al asumarii a ceea ce ne definește si ne diferențiaza de ceilalți.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru