Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Spune da ofertei de ambalaje biodegradabile diverse, oferită de Snick Ambalaje!

Spune da ofertei de ambalaje biodegradabile diverse, oferită de Snick Ambalaje!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
221

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu ne este indiferent faptul că, deși suntem consumatori, planeta nu are resurse nelimitate, așadar ar trebui să fim conștienți de acest lucru. Prin diverse metode, așa cum ar fi reciclarea, putem contribui nu numai la un mediu de viață mai sănătos, dar și la protejarea resurselor actuale.

În acest sens s-au făcut deja demersuri importante așa cum ar fi legea care limitează folosirea plasticului, deoarece acesta este extrem de nociv. Mai multe firme s-au îndreptat spre soluții eco-friendly, folosind materiale prietenoase cu mediul și care se pot recicla. Una dintre aceste firme este și Snick Ambalaje.

Ambalaje de unică folosință biodegradabile? Da, se poate

Firma Snick Ambalaje oferă celor interesați ambalaje de unică folosință, dar și consumabile pentru industria HoReCa, respectiv pentru fast-food-uri, pizzerii, cofetării, patiserii și nu numai. Firma a investit în permanență pentru dezvoltarea de noi produse, dar în special pentru ambalaje biodegradabile diverse. Fie că vorbim de ambalaje pentru evenimente și recepții sau de ambalaje care sunt folosite în mod obișnuit pentru livrarea unei mese calde la birou sau domiciliu, Snick Ambalaje nu face rabat de la calitate și asta pentru că își dorește clienți mulțumiți și care să revină pentru alte comenzi.

Ofertă variată de ambalaje, pentru toate buzunarele

Nimic mai simplu pentru cei care au nevoie de ambalaje diverse în această perioadă a anului să acceseze site-ul și să aleagă din multitudinea de oferte pe cea care li se potrivește - vezi ofertele Snick-Ambalaje.com. Sigur că printre cele mai solicitate produse vor fi ambalajele de catering. Acestea se prezintă sub formă de boluri, caserole, farfurii, tăvițe, pahare, paie, seturi de tacâmuri, pungi și sacoșe biodegradabile. În principiu acestea sunt confecționate din hârtie și carton reciclat, dar și din trestie de zahăr sau polistiren expandat.

Ambalajele sunt în așa fel fabricate încât să reziste variațiilor de temperatură, dar și transportului chiar la distanțe mai lungi. Prețurile sunt imbatabile deoarece la o comandă online de 2500 lei pe lună se oferă 10% discount la fiecare comandă lansată pe site. În plus se poate comanda de pe pagina produsului câte o mostră gratuită din fiecare produs care îți poate fi de folos.

Caserole biodegradabile personalizate cu capac

Printre produsele inovație ale celor de la Snick Ambalaje se numără și caserolele biodegradabile personalizate cu capac. Acestea sunt fabricate din trestie de zahăr, iar culoarea lor este kraft natur. Extrem de practice când vine vorba de livrarea sortimentelor de mâncare acasă sau la birou, acestea sunt împărțite pe interior în două sau trei compartimente. Capacul atașat asigură stabilitatea produsului din interior care va ajunge intact la destinație.

Foarte important de știut este faptul că acest gen de caserole pot fi folosite în cuptorul cu microunde, deoarece suportă temperaturi cuprinse între minus 18 și plus 150 de grade Celsius. Fie că sunt de formă pătrată sau dreptunghiulară, ele vor fi livrate în sacoșe de hârtie încăpătoare personalizate, cu fund dublu, pentru rezistență. Mai mult decât ambalaje, un stil de viață sănătos asta oferă Snick Ambalaje.

Mai multe detalii despre produse și noutăți găsiți pe pagina oficială a firmei.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro