Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Showroomul Regata din Constanta are o noua locatie!

Showroomul Regata din Constanta are o noua locatie!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Regata
Vizualizari
684

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cel mai mare magazin Regata din Constanta isi desfasoara activitatea intr-o noua locatie! De acum puteti vizita magazinul pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 -18:00 sau sambata in intervalul orar 08:00 - 13:00.

Regata este unul dintre cei mai mari importatori de gresie si faianta din Romania, cu capital 100% romanesc si o experienta in domeniu de peste 30 de ani. De curand, Regata a deschis portile si altor noi showroomuri in tara (Sibiu, Pitesti), iar obiectivul principal al companiei este acela de a ajunge cat mai aproape de intreaga sa comunitate care se bucura de produse moderne, de calitate superioara si de cele mai bune preturi.

Daca pana acum clientii au vizualizat produsele prin intermediul site-ului regata.ro, acum le pot vedea direct in showroom, in noua locatie in care acesta isi desfasoara activitatea. Astfel, daca te afli intr-un proces de renovare sau de reamenajare al locuintei tale, poti alege pentru acasa produse din categoriile: amenajari interioare, gresie si faianta, sanitare, termice si multe altele.

In cadrul showroomului sunt expuse cele mai noi produse marca proprie – Celesta, cele mai noi colectii si modele de gresie si faianta, parchet laminat, seturi mobiliere de baie exclusiviste, usi de interior, cazi freestanding, cabine de dus si foarte multe alte produse de calitate superioara. Toate produsele expuse fac parte din categoria calitatii superioare si a designului modern, provenite de la producatorii de top din Europa, recunoscuti pentru prioritizarea nevoilor clientilor si pentru actualizarea functiilor produselor in conformitate cu tendintele pietei.

Obiectivul principal al companiei este acela de a-si spijini si inspira clientii cu ajutorul produselor de calitate superioara si design modern, in ton cu tendintele pietei si de a deveni un brand de incredere in ochii acestora. Astfel, daca ai un proiect de contructie in derulare sau pur si simplu vrei sa te lasi inspirat de produsele expuse, Regata te invita in showroom, in noua locatie – pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr 135, care isi desfasoara activitatea de luni pana sambata, in intervalul orar mentionat.