Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Remedii naturiste pentru întreținerea unghiilor!

Remedii naturiste pentru întreținerea unghiilor!

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1786

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mâinile, părul, tenul și hainele sunt lucrurile care ies prima dată în evidență atunci când ne întâlnim cu cineva. Ele necesită o atenție deosebită și permanentă din acest motiv! Foarte multe persoane își îndreaptă atenția astăzi către remediile naturiste care sunt foarte sănătoase și care nu costă nici foarte mult. Multe dintre ele le avem chiar în propria casă.

Toate remediile de acest tip sunt recomandate persoanelor care au unghii casante, deshidratate sau care se rup foarte ușor. De asemenea, nu toate lacurile și gelurile speciale de unghii protejează foarte bine unghia naturală. Unele dintre produsele moderne de manichiură sunt agresive și reușesc să influențeze creșterea unghiilor în timp. O cură de remedii naturiste va oferi unghiilor suficientă hidratare și hrănire încât să devină mult mai estetice și mai rezistente pentru mult timp.

Remedii pentru unghii la îndemâna tuturor

Uleiul de in este un ulei foarte bogat în acizi grași Omega 3. Acești acizi grași influențează în sens pozitiv creșterea și refacerea unghiilor. Unghiile pot fi masate seara cu ulei de in în așa fel încât acesta să acopere și unghiile. Se menține pe toată perioada somnului cu ajutorul unei perechi de mănuși. A doua zi se clătește cu apă călduță și săpun. Apoi se va folosi o cremă de mâini după spălare.

Uleiul de cocos este recomandat persoanelor care suferă de infecții ale unghiilor. Acest ulei important conține grăsimi saturate care ajută la hrănirea și hidratarea unghiilor. Înainte de a-l aplica, uleiul de cocos trebuie puțin încălzit. Se masează apoi ușor unghiile cu el timp de câteva minute. Căldura ajută și la eliminarea pielii desprinse din jurul cuticulelor.

Sarea de mare

Sarea de mare conține minerale benefice pentru starea de sănătate a unghiilor. Un tratament de acest gen va avea drept efect întărirea unghiilor și înmuierea cuticulelor. Într-un vas cu apă caldă se adaugă o linguriță de sare de mare și câteva picături din ulei de lavandă sau tămâie sau orice alt tip de ulei de acest gen. În acest bol se înmoaie degetele timp de 15 minute. Efectele vor apare peste câteva zile.

Vitamina E uleioasă


Este un tratament recomandat persoanelor care suferă de unghii fragile. Se extrage uleiul dintr-o capsulă de vitamina E. Se aplică pe unghii și se masează în același timp până când va pătrunde în unghie. Se păstrează peste noapte.

Produse profesionale pentru manichiură care protejează unghiile

enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România care comercializează foarte multe produse pentru manichiură și pedichiură care protejează unghiile. În compoziția lor există cantități importante de vitamine și minerale care au un rol benefic asupra unghiilor noastre.

Oferta acestui interesant și complex magazin produse unghii București este foarte diversificată și merită să fie studiată periodic. Spre exemplu, în acest moment foarte multe produse au prețuri reduse, pentru comenzile mai mari de 250 de lei costul transportului fiind complet GRATUIT.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/