Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Pentru armonie în familie caută un psiholog pentru cuplu, în București

Pentru armonie în familie caută un psiholog pentru cuplu, în București

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
754

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sunt momente delicate în viață când lucrurile nu funcționează așa cum ar fi firesc. Intervin mai multe schimbări de-a lungul vieții, așa cum ar fi mutarea în alt oraș, schimbarea locului de muncă, divorțuri. Toate acestea își pun amprenta asupra persoanelor și le afectează personal, dar și profesional.

În aceste momente susținerea familiei și a prietenilor este binevenită, dar și intervenția unui terapeut specializat este indicată. Astfel, acesta este specialistul care readuce lucrurile pe făgaș normal, redând celor afectați pofta de viață.

Când lucrurile nu funcționează într-un cuplu


Ritmul de viață alert este evident că își pune amprenta asupra tuturor persoanelor. Însă cuplul este cel care fiind afectat de diverse probleme, nu mai reușește să fie unit ca la început. Încercările de redresare nu au succes, deoarece este nevoie de intervenție unei persoane neutre, dar mai ales obiective. Oricât de bine ar fi intenționate sfaturile celor apropiați, acestea nu pot înlocui o terapie adecvată.

În aceste cazuri delicate se impune apelarea la un psiholog cuplu in Bucuresti. Acesta are metodele lui specifice de a intra în intimitatea cuplului respectiv, pentru a readuce armonia între cei doi.

Bazându-se pe ani de experiență, dar și pe specializări anterioare, psihologul Daniel Ivan știe să lucreze cu persoanele afectate de diverși factori. Cu discreție, răbdare și într-un cadru care oferă siguranță, psihologul Daniel Ivan lucrează cu persoanele afectate de diverși factori pentru a le reda pofta de viață.

Când este indicată terapia de cuplu


Atunci când intervine rutina, munca în exces sau diverse evenimente în familie, se poate întâmpla ca relația de cuplu să fie afectată. Cei doi nu mai reușesc să comunice la fel de bine pe cât o făceau înainte, intimitatea are de suferit, dar și copiii, dacă aceștia există. Dacă încercările de redresare nu reușesc, este mai mult decât indicat să se apeleze la terapia de cuplu.

Aceasta este o ramură a terapiei de familie care se concentrează strict pe problemele unui cuplu. Astfel, psihologul poate oferi o perspectivă nouă unui cuplu aflat în impas afectiv, prin metode practice care dau rezultate foarte bune. Se începe prin cunoașterea individuală a propriilor puncte slabe și se ajunge la acceptarea de sine, dar și a celuilalt, așa cum este el. Comunicarea va fi restabilită la un nivel mai sus, iar cei doi vor ajunge să se cunoască mai bine.

Un psiholog te poate ajuta în momente dificile


Într-adevăr, apelarea la un cadru medical specializat nu este ușoară dar decizia se impune, deoarece doar așa se revine la fluxul normal al vieții. Depresia, un divorț și chiar un deces își pun amprenta asupra oricărei persoane. Cu ajutorul unui psiholog experimentat, deschiderea se face mai ușor, iar vindecarea are loc într-un timp mai scurt. Comunicarea empatică și dialogurile libere, dar mai ales acceptarea fără a fi judecați, contează enorm pe drumul regăsirii de sine.

Se pot face servicii de psihoterapie față în față sau psihoterapie online, pentru cine nu are timp să ajungă la cabinet. Mai multe detalii despre aceste terapii și programări se găsesc pe pagina oficială danielivan.ro