Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Ojă semipermanentă de cea mai bună calitate!

Ojă semipermanentă de cea mai bună calitate!

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Edcora
Vizualizari
338

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă și toate saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri moderne vor fi asaltate de doamne și domnișoare dornice să....arate foarte bine. Produsele profesionale sunt cele care ajută foarte mult la realizarea unor manichiuri complexe și foarte rezistente.

Pentru a oferi surprize plăcute clienților dumneavoastră în preajma acestor sărbători importante care se apropie foarte repede, vă recomandăm oferta unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România pentru îngrijirea unghiilor.

Evoqe.ro este magazinul online care vă pune chiar acum la dispoziție, în orice cantitate, toate categoriile de produse importante pentru orice tip de manichiură semipermanentă sau de tip gel.

Oferta magazinului include peste 800 de modele de oje semipermanente de actualitate maximă, peste 120 de modele de geluri pentru construcție, decoruri și tatuaje unghii (inclusiv pietricele unghii!), aparatură foarte modernă, dezinfectante profesionale, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru unghii (acetonă, soluții degresante, soluții de tip Primer, Top sau Bază, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru hidratare, etc.), kit-uri pentru unghii, produse EVERIN, geluri color, pudre acrilice, etc.

Calitatea produselor comercializate de către Evoqe.ro

Toate produsele comercializate de către magazinul online Evoqe.ro sunt fabricate de către brand-uri renumite în industria de înfrumusețare în foarte multe țări ale lumii: CANNI, FSM, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, VENALISA, ROSALIND, etc. Sunt produse profesionale cu care se lucrează foarte ușor și cu care stiliștii profesioniști pot obține rezultate foarte bune.

Le puteți comanda pentru început în cantități reduse și le puteți testa. Dacă sunteți mulțumiți de rezultatele obținute, puteți realiza și comenzi mai mari online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs, în momentul primirii coletului cu produse. Comenzile pot fi realizate atât de către firme cât și de către persoane private care își îngrijesc singure unghiile acasă.

Oje semipermanente pentru ocazii speciale

Evoqe.ro este locul de unde puteți comanda într-un mod foarte simplu orice ojă semipermanentă. Sunt foarte frumoase modelele cu sclipici care sunt potrivite pentru ocaziile speciale.

Ojă semipermanentă VENALISA 956

Este un produs profesional care are o rezistență foarte bună de 3-4 săptămâni. Pentru că pigmentarea este foarte bună, acoperirea va fi foarte bună atât pe unghiile naturale cât și pe cele tehnice. Produsul este fabricat de către producătorul VENALISA. Se usucă repede la lampa UV sau LED, se aplică ușor și are proprietăți foarte bune de auto-nivelare. Luciul este foarte bun și rezistă timp îndelungat. Pentru a-l menține aveți nevoie de un lac profesional care se poate aplica la final.

Este doar un exemplu de produs foarte recomandat pentru manichiurile realizate pentru evenimente importante și speciale. În colecția de oje semipermanente Evoqe.ro sunt incluse foarte multe oje de acest gen adecvate evenimentelor speciale: oje DISCO, FOREST, CAT EYE, etc. Sunt foarte interesante și produsele de gen kit unghii gel care conțin multe nuanțe de oje semipermanente.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/