Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Meniul zilei in Mangalia

Meniul zilei in Mangalia

Detalii

Social links
Categorie
Meniul Zilei
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Restaurant Lavrion
Vizualizari
957

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Meniul zilei in Mangalia

Restaurant Lavrion din Mangalia va propune meniul zilei la 20 de lei. Meniul se poate servi in locatie sau voi stați acasă în continuare, iar noi venim la voi cu felul I, felul II, desert si o coca cola la 0.33 ml. In fiecare zi avem doua propuneri de meniul zilei.

Pentru că ținem la calitatea mâncării și a serviciilor, în fiecare zi vă oferim #MeniuZilei, calitativ și proaspăt. Alege-ți acum preparatele preferate și savurează-le la prânz într-o pauză bine meritată!

Informatii si comenzi la 0765005459.

Filtre

Specific: International, Romanesc

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro