Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Locaţii unde poţi merge cu autorulota la munte în România

Locaţii unde poţi merge cu autorulota la munte în România

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În România sunt foarte multe locuri de campare unde poţi merge cu autorulota, iar multe dintre acestea au privelişti foarte frumoase. În trecut excursiile cu autorulota erau privite în România ca un nou trand în rândul turiștilor străini care ne vizitau ţara. În prezent călătoriile cu autorulotele în rândul românilor câștigă tot mai mult la capitolul popularitate datorită flexibilității și libertății pe care le oferă. Mulţi români care au închiriat o autorulolă de la Best Campers au spus că senzația de libertate pe care o trăieşti pe durata unei astfel de vacanțe nu o poţi compara cu absolut nimic.

Mai departe în acest articol vă prezentăm 5 dintre cele mai frumoase locaţii din România un poţi merge în vacanţă cu autorulota la munte.

Camping Grădina Ielelor - Sâmbăta de Sus, Judeţul Braşov


Campingul Grădina Ielelor are o suprafaţă de aproximativ 6 hectare, este situat în Judeţul Braşov, zona Sâmbăta de Sus. Aici poţi găsi o zonă destinată corturilor, rulotelor şi autorulotelor, o zonă destinată evenimentelor şi un glamping. Acest camping este iluminat cu un sistem bazat pe panouri solare şi este dotat cu locuri de luat masa, apă curentă, toalete sau duşuri.

Camping Vuurplaats - Fundu Moldovei, Judeţul Suceava


Campingul Vuurplaats se află în localitatea Fundu Moldovei din judeţul Suceava. Facilităţi pe care le poţi găsi la acet camping: conexiuni electrice, duşuri, toalete, maşini de spălat, uscătoare de rufe, internet Wi Fi. Obiective turistice din această zonă, pe care aveţi posibilitatea să le vizitaţi:

  • Cetatea de scaun a Sucevei;
  • Herghelia Lucina cu 400 de cai;
  • Mănăstirile din nordul Bucovinei.

Camping Vampire - Bran, judeţul Braşov


Campingul Vampire este situat în judeţul Braşov, localitatea Bran, chiar la poalele castelului Bran. Această locaţie de campare acceptă şi animalele de companie şi este dotată cu toalete, dușuri, apă caldă, grătar, internet și posibilitatea de conectare la reteaua electrică. Obiective turistice pe care aveţi posibilitatea să le vizitaţi în această zonă: Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Parcul Bucegi, Parcul Făgăraș, Parcul Național Piatra Craiului, bisericile fortificate Prejmer, Viscri, Hărman și Vulcan.

Camping Laguna Albastră - Făgăraş, judeţul Braşov


Campingul Laguna Albastră este situat în localitatea Făgăraş din județul Brașov și pune la dispoziţia clienţilor condiții bune de campare, atât pentru rulote cât și pentru autorulote. Acest camping este situat la 238 kilometri faţă de Bucureşti, se întinde pe o suprafață de circa 20.000 de metri pătraţi și este dotat cu apă curentă, grupuri sanitare, dușuri, conexiuni electrice, internet, locuri de joacă pentru copii, piscină și locuri pentru picnic. Obiective turistice pe care aveţi posibilitatea să le vizitaţi: Munţii Făgăraş, Cetatea Făgăraşului, Transfăgărăşanul sau Mănastirea Brâncoveanu.

Camping Leon - Durău, județul Neamț


Campingul Leon se află la intrarea în stațiunea Durău din județul Neamț, are o suprafață de aproximativ 2.500 de metri pătraţi, şi este o locţie ideală de campare pentru autorulote. Această locaţie asigură oaspeților mese, băncuțe, locuri special amenajate pentru grătar, locuri pentru luat masa, grupuri sanitare, dușuri cu apă caldă, apă potabilă, electricitate.

Obiective turistice: Ruinele Palatului Cnejilor, Muzeu Sătesc în casă ţărănească de lemn, Monumentul Eroilor, Rezervaţia botanică, zoologică şi forestieră Ceahlaul, Cascada Duruitoarea, Vârful Toaca şi Ocolaşul Mare.

Dacă doriţi să plecaţi în vacanţă şi să vă campaţi în aceste locaţii frumoase, nu vă rămâne decât să închiriaţi o autorulotă de la Best Campers şi să plecaţi în vacanţa mult aşteptată.