Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Investește în propria imagine. Clinica Dr. Felix Hair Implant îți va reda încrederea în sine

Investește în propria imagine. Clinica Dr. Felix Hair Implant îți va reda încrederea în sine

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se spune că femeile sunt mult mai preocupate decât bărbații de aspectul fizic. Ultimii ani arată, însă, că bărbații sunt tot mai atenți la felul în care sunt percepuți. Aceștia pun mai mult preț pe vestimentația lor și nu se feresc să apeleze la specialiști de fiecare dată când au nevoie de servicii pentru a-și împrospăta lookul. De aceea, își fac programare la saloane pentru a se tunde, vopsi, pensa sau pentru a-și îngriji și stiliza barba.

Un alt aspect care a început să preocupe un număr tot mai mare de bărbați este apariția cheliei. Cu cât este mai accentuată, cu atât complexele sunt mai mari. Conștientizând importanța aspectului fizic în această societate, încrederea în sine scade considerabil. Pentru a elimina aceste insecurități, bărbații sunt gata să ajungă pe mâinile unui medic și se interesează cat costa un implant de par.

La Clinica Dr. Felix Hair Implant poți obține schimbarea de look la care visai

Rezultatul obținut în urma unei astfel de proceduri motivează tot mai mulți bărbați să treacă pragul unei clinici pentru a obține schimbarea dorită. Experții clinicii Dr. Felix Hair Implant știu cât de importantă este încrederea în sine și de aceea se dedică întru totul îndeplinirii dorințelor pacienților. Prin profesionalismul și dedicarea acestora, specialiștii clinicii au reușit să le aducă zâmbetul pe buze miilor de persoane care s-au lăsat pe mâinile lor.

Fiind lector la numeroase congrese de implant de păr, Dr. Felix Popescu a contribuit la perfecționarea chirurgilor plasticieni din clinică. Astfel, de peste 10 ani, echipa Dr. Felix Hair Implant reușește să redea stima de sine tuturor celor care apelează la ajutorul său. Printre pacienții care au ales să-și facă implant de păr aici fac parte și numeroase persoane publice care au povestit bucuroase mai departe despre acesta experiență și despre felul în care aceasta le-a schimbat viața.

Care sunt etapele unei astfel de proceduri?

Pentru a avea parte de transformarea dorită, trebuie să parcurgi următoarele etape: consultația, analizarea zonelor din care se pot extrage firelor de păr, anestezia, recoltarea grefelor de păr și implantarea acestora. Spre deosebire de alte clinici, la Dr. Felix Hair Implant procedura este realizată manual, prin extragerea cu multă atenție a fiecărui fir de păr și implantarea lor în zona dorită. Această tehnică se numește ”Quality FUE”.

Datorită acestei metode, pacienții reușesc să se recupereze într-un timp foarte scurt după procedură. Aceasta este minim invazivă. Tehnica Q-FUE nu le provoacă dureri și nici cicatrici inestetice pacienților. Rezultatele obținute prin această procedură sunt extrem de reușite. La scurt timp, pacienții se vor bucura de o transformare de look spectaculoasă și astfel, se vor putea privi cu încredere în oglindă.

Prețul unui implant de păr

Pentru a avea parte de o astfel de schimbare, nu este nevoie să călătorești în alte state și să plătești sume colosale. Clinica Dr. Felix Hair Implant se află în București, iar consultația poate să se desfășoare și online. Astfel, nu va fi nevoie să parcurgi mii de kilometrii sau să faci multe drumuri pentru o astfel de procedură. Prin urmare, vei scuti banii pe care ar trebui să îi aloci deplasărilor sau consultației fiindcă indiferent de varianta pe care o alegi - online sau la clinică- este gratuită.

Prețurile acestei intervenții diferă în funcție de fiecare caz. Principalii factori care influențează costurile sunt următorii: suprafața în care urmează să se realizeze implantul, calitatea grefelor de păr care vor fi recoltate și durata procedurii. Cu toate acestea, Clinica Dr. Felix Hair Implant îți permite să plătești în rate implantul. Pentru a fi acceptată această variantă, este important ca veniturile tale să fie obținute și înregistrate în România. Ratele se pot plăti între 1 și 5 ani.

Schimbă-ți aspectul fizic cu ajutorului unui implant de păr și automat îți vei schimba și viața. De fiecare dată când te vei privi în oglindă și aprecierile venite din partea celor din jur vor contribui la creșterea încrederii în propria persoană. Indiferent de tipul de implant pentru care optezi - păr, mustață, barbă sau sprâncene - rezultatele vor avea un aspect natural și de efect.

Contact:

+40 720.254.368
+40 749.260.204
office@drfelix.ro