Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Inchirieri macarale in Constanta

Inchirieri macarale in Constanta

Detalii anunt

Telefon
0757016913
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
341

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Inchirieri macarale in Constanta

Firma Kran ofera servicii de inchirieri macarale in Constanta. Clientii pot opta pentru macarale mobile de mare tonaj si precizie utile pentru manipularea de materiale si obiecte grele sau voluminoase transportabile catre locatie specificata de client. Pentru oferte avantajoase la inchirierea de macarale, incheiem cu clienților noștri contracte pe termen lung și scurt.

Kran - retea de utilaje, automacarale / macarale autopropulsate si macarale montate pe camion disponibile pentru inchiriere in tot judetul Constanta.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/