Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

In ce situatii este util un nebulizator?

In ce situatii este util un nebulizator?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
459

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tesa Medical este un concept de magazin online românesc construit din dorinţa de a aduce inovaţie printr-un nou stil de magazin care conţine tehnică medicală. Preţurile produselor din magazin sunt concurentiale, iar oferta este foarte diversificată. Cei care ajung să viziteze magazinul pot să cumpere de la aparatură medicală, uniforme medicale şi încălţăminte ortopedică, la consumabile, instrumentar, dispozitive de reabilitare, precum fotoliul rulant, şi până la mobilier medical. Prin oferta pe care o propune, TesaMedical.ro se adresează inclusiv persoanelor care urmăresc să utilizeze diverse dispozitive medicale acasă, de exemplu, nebulizatorul.

Cu ce mă poate ajuta un nebulizatior acasă?”, se pot întreba unele persoane

Terapia cu aerosoli reprezintă o metodă eficientă de tratament în cazul afecţiunilor respiratorii. În acest mod, substanţa activă ajunge mai rapid in organism şi tratează mai eficient problemele provocate de virusurile sau bacteriile care se localizează la nivelul aparatului respirator. După cum se ştie, cei mai predispuşi la acest tip de infecţii sunt copiii. Micuţii cu vârsta sub 3 ani reprezintă 65% din totalul celor cu boli respiratorii înregistrate în lume, potrivit OMS. Din cauza sistemului imunitar în formare, copiii pot răci de 4 până la 12 ori pe an, astfel că bolile respiratorii sunt cele mai frecvente patologii ale copilăriei.

Aerosolii sunt recomandaţi de la cele mai mici vârste

In prezent, datorită evoluţiei medicinei şi a tehnologiei, pe piața de produse medicale sunt disponibile nebulizatoare performante, silenţioase şi foarte eficiente, care produc particule ce se absorb foarte rapid şi ajută din acest motiv la scurtarea perioadei de recuperare. Terapia este recomandată de la cele mai mici vârste ale copiilor, fiind intens utilizată în spitalele de pediatrie în caz de pneumonii sau bronşiolite. În cazul copiilor mai mari, medicii recomandă şi acasă tratamente cu aerosoli, în acest caz optându-se în general pentru soluţii mai uşoare, care nu prezintă riscuri.

Dar nu numai copiii pot beneficia de terapia cu aerosoli, ci şi adulţii sau vârstnicii. Şi în cazul acestora efectele pot fi resimţite chiar şi imediat după primele inhalaţii. Astfel de efecte includ: calmarea tusei, respiraţia mai uşoară, stare generală mai bună – toate acestea, pentru că, în general, cele mai folosite medicamente în cazul terapiei cu aerosoli sunt bronhodilatatoarele, care ajută în relaxarea căilor respiratorii.

Astfel de aparate simplu de utilizat şi foarte eficiente în lupta cu bolile respiratorii se pot achiziţiona din magazinul Tesa Medical, care vinde mai multe modele de nebulizatoare ce pot fi utilizate în diverse afecţiuni ale cailor respiratorii superioare şi inferioare: răceli, alergii, astm, BPOC, fibroze chistice, emfizem pulmonar. Pentru solutiile medicamentoase folosite este recomandat să se apeleze la un medic specialist.

Faptul că au posibilitatea de a cumpăra diverse produse din categoria „aparaturămedicală”, din acelaşi magazin, este un avantaj pentru clienţi. Aceştia vor câştiga timp găsind tot ce le este necesar în acelaşi loc şi vor primi acasă sau la serviciu, produsele comandate, în cel mai scurt timp.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro