Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Huawei Mate Xs 2 domină piața pliabilelor

Huawei Mate Xs 2 domină piața pliabilelor

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
232

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Huawei continuă să dezvolte și să revoluționeze industria portabilelor pliabile. A deschis o nișă prin lansarea modelului Mate Xs, iar acum tinde spre perfecționare cu Mate Xs 2. Momentan, smartphone-ul Huawei Mate Xs 2 este limitat la tehnologia hardware și software existentă. Însă cu siguranță există potențial pentru acest tip de produs, drept dovadă stau vânzările și faptul că tot mai mulți producători de gadgeturi intră pe acest segment. Dacă pe zona telefoanelor inteligente clasice, lucrurilor s-au cam plafonat la nivel de design și dimensiune, iată că la pliabile situația e mult mai flexibilă, existând numeroase atuuri de diferențiere. Unii producători aleg plierea pe lung, alții pe lat. Unii aleg să pliezel cu ecranul la exterior, alții scot produse cu pliere cu ecranul la interior.

Huawei Mate Xs 2 este smartphone ce se pliază cu ecranul la exterior. Mulți au criticat acest lucru pentru că, oricum ar cădea, tot va fi afectat ecranul. Însă Huawei încearcă să liniștească utilizatorii, spunând că a crescut rezistența ecranului la loviri, căderi, presiuni. Această abordare de design are și numeroase avantaje, unul dintre acestea stând în faptul că poți folosi același afișaj în modul pliat sau desfășurat. Nu e nevoie de un alt display secundar cum există la alte modele rivale. Totodată, prin plierea cu ecranul la exterior, Mate Xs 2 nu este extrem de gros, având doar 11.1 mm. În modul desfășurat, telefonul măsoară între 5.4mm și 11.1 mm și asta pentru că în există marginea cu zona camerelor foto / video.

Legat de display, menționăm că are 7.8 inci în modul desfășurat și 6.5 inci în modul pliat. Huawei a lucrat, de asemenea, pentru a îmbunătăți balamaua de pliere, iar Mate Xs 2 are o nouă balama Falcon Wing, cu dublă rotație, ce permite afișajului telefonului să se alinieze complet și oferă „alinierea perfectă între afișaj și balama”. Un telefon cu asemenea dimensiuni, plus întreaga configurație harware, necesită și o baterie pe măsură. Huawei Mate Xs 2 are o baterie de 4600 mAh (4880 mAh pe cea mai mare versiune de 12 GB/512 GB), precum și capacități de încărcare rapidă de 66 W. Valoarea de referință a mate xs 2 baterie este de aproximativ 10 ore în modul pliat, ceea ce este un număr respectabil având în vedere chipsetul telefonului, dimensiunea ecranului și dimensiunea bateriei.

În concluzie, Huawei a reușit să îmbunătățească numeroase caracteristici la Mate Xs 2 în comparație cu generațiile anterioare și cu modelele rivale.

Putem spune că Huawei Mate Xs 2 domină piața pliabilelor, dar nu trebuie să neglijăm prețul care este mai mare față de cel al modelelor rivale. Huawei Mate Xs 2 este un telefon pliabil destul de bun, cel puțin pentru noi experiențe. Designul său exterior îi oferă dimensiuni mult mai apropiate de cele ale unui telefon obișnuit, păstrând în același timp flexibilitatea și factorul cool al unui flagship pliabil.

Specificații Huawei Mate XS 2:
 • procesor Snapdragon 888
 • 8 GB/12 GB RAM
 • 256 GB/512 GB stocare internă
 • Ecran pliabil de 7,8 inchi, rată de reîmprospătare de 120 Hz, rezoluție 2200 x 2480, culoare pe 10 biți
 • Camere spate triple: cameră principală de 50 de megapixeli f/1.8 cu PDAF; Cameră telefoto de 8 megapixeli f/2.4 cu zoom optic 3x și OIS; Cameră cu unghi ultra larg de 13 megapixeli f/2.2; Bliț LED
 • Cameră selfie de 10,7 megapixeli f/2/2
 • SIM dual
 • 3G, 4G, LTE
 • WiFi 6, Bluetooth
 • Scaner de amprente montat lateral, stylus M-Pen 2s
 • baterie de 4600 mAh
 • Încărcare cu fir de 66 W
 • Android 11 cu EMUI 12.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/