Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Hrană umedă pentru pisici - o mâncare delicioasă la super preț

Hrană umedă pentru pisici - o mâncare delicioasă la super preț

Detalii promotie

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
1,59 LEI
Categorie
Promotii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
269

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Mancare umeda pentru pisici


Asigură-i pisicii tale o hrană proaspătă și gata de servit prin intermediul hranei umede. Pisicile adoră hrana umedă, la pliculeț, deoarece este gustoasă, plinăăă cu proteine, iar cea de la Carpathians Pet Food, dacă nu ați încerc să le-o dați până acum, este de-li-cioa-să!

Disponibilă în mai multe sortimente: curcan suculent în sos , pui suculent în sos, rață suculentă în jeleu, carne de vită suculentă în sos, pește în sos, miel suculent în sos, iepure suculent în sos, tocană de pasare și legume, hrana umedă de la Carpathians Pet Food este pe placul tuturor pisicilor, iar pentru buzunarul tău este foarte economică.

La Carpathians Pet Food vei găsi mâncare umedă pisici pentru toate categoriile de vârstă, iar dacă vrei să combini hrana umedă cu cea uscată, vei găsi o gamă variată de produse pentru toate pisicile ( de la cele setrilizate, la pui, și chiar pentru pisici adult).

Convinge-te și plasează acum o comandă online, sau cumpăr-o de la distribuitorii noștri autorizați. Hrana umedă și uscată pentru pisici poate fi comandată și telefonic: 0790518731. Oferă-i pisicii tale hrană umedă de calitate, care să îi poată suține toate nevoile sale nutritive!