Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Gestionarea unei flote cu solutii complete

Gestionarea unei flote cu solutii complete

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gestionarea unei flote pentru o afacere este o misiune grea. Fiecare manager care se ocupa de o flota auto stie ca lucrurile se pot complica rapid. De la gestionarea timpului cu sarcinile administrative pana la comunicarea cu soferii, exista o multime etape care contribuie in gestionarea flotei. Dar un nou sistem conceput special pentru managerii de flote schimba metodologia si solutiile complete de gestionare a flotei. Vestea buna este ca nu trebuie sa ai o flota imensa pentru a utiliza aceste solutii de flota de ultima generatie, care iti ofera toate datele cheie de care ai nevoie, cum ar fi cunoasterea in permanenta a locatiilor vehiculelor.

Iata tot ce trebuie sa stii despre solutiile de urmarire a flotei


Solutii accesibile pentru flote

Cele mai bune solutii pentru flote nu sunt costisitoare si, in schimb, sunt accesibile pentru intreprinderile mici. Aceasta inseamna ca ar trebui sa cauti o solutie puternica, dar simpla, cu o instalare fara probleme, care nu necesita calculatoare cu caracteristici incredibile.

Solutii simple, fara probleme


Ce ar trebui sa cauti este o solutie simpla, care iti permite gestionarea flotei cu usurinta, cu monitorizare GPS, impreuna cu instrumente care ajuta la comunicarea soferilor, siguranta si pastrarea angajatului. Desi sunt simple de utilizat, anumite functii de ultima generatie pot ajuta la optimizarea performantei flotei. De exemplu, monitorizarea vehiculelor flotei din orice locatie, non-stop. Un sistem de monitorizare GPS permite, de asemenea, sa stii intotdeauna ce sofer se afla la volanul masinii.

Caracteristici care imbunatatesc eficienta


Cum iti poti face flota cat mai eficienta?

Cu functiile de gestionare a flotei, cum ar fi urmarirea flotei si monitorizarea GPS, poti vedea unde sunt vehiculele tale si chiar in timp real. De asemenea, de la distanta, vei fi notificat despre incidente in timp real si vei putea actiona rapid.

Fii mereu la curent

Cu solutiile de gestionare a flotei, nu esti niciodata in dilema si vei sti intotdeauna exact ce s-a intamplat in cazul unei coliziuni sau al unui alt incident. Exista chiar si functii de reconstructie a coliziunilor si sisteme de alerta de incidente, unde esti notificat in timp real despre frane, viraje stranse si coliziuni. Cu un back-up bine pus la punct, poti trimite cu usurinta clipuri si inregistrari catre companiile de asigurari.


Tablou de bord usor de utilizat

Cu solutiile de gestionare a flotei, toate informatiile de care ai nevoie sunt localizate intr-un singur loc. Urmaresti vehiculele, monitorizezi soferii si urmaresti alertele in timp real, totul dintr-un singur tablou de bord usor de utilizat. Cu FlimoGps.ro, poti accesa toate informatiile si filmarile de care ai nevoie cu cateva clicuri.

Avantajele alegerii unui sistem de monitorizare GPS


  • Minimizarea costurilor de transport, depozitare si distributie prin transformarea costurilor fixe in costuri variabil, profitand de economiile de scara ale furnizorului;
  • Imbunatatirea calitatii serviciului clienti prin optimizarea timpilor de livrare;
  • Cresterea productivitatii prin accelerarea proceselor de stocare si distributie;
  • Concentrarea eforturilor pe obiectivele strategice ale afacerii, evitand distragerea atentiei de a efectua operatiuni in afara activitatii de baza ale companiei;
  • Accesarea tehnologiei de ultima generatie aplicata logisticii care permite o mai buna monitorizare a transporturilor si functionarea continua a lantului de aprovizionare;
  • Reducerea impactului asupra mediului al operatiunilor de logistica datorita experientei furnizorului si bunelor practici in acest sens.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/