Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Găsește-ți mașina potrivită cu import auto la comandă

Găsește-ți mașina potrivită cu import auto la comandă

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
192

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Căutarea mașinii potrivite poate fi un proces destul de lung și obositor. Dacă ești în căutarea unei mașini second hand într-un anumit buget și cu anumite caracteristici, iar pe piața auto sh de la noi din țară nu ai găsit nimic atunci poți opta pentru mașini la comandă. Acest lucru este posibil în urma colaborării cu dealeri auto sh autorizați care se ocupă și cu transport auto internațional pe platformă, astfel putând să îți aducă mașina mult dorită în țară.

De ce import auto la comandă și nu piața auto sh din România?


Dacă vei căuta auto rulate în țara noastră probabil vei găsi foarte multe opțiuni. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care își doresc să își achizițione o mașină second hand, iar cererea fiind mare a crescut și oferta. Astfel că apar din ce în ce mai mulți vânzători de mașini second hand, cunoscuți sub denumirea de samsari. Din păcate mulți dintre aceștia vor încerca să îți vândă mașini cu defecte ascunse, de aceea este foarte important să îți duci mașina la un mecanic înainte de a o cumpăra.

O alternativă mai bună pentru cumpărarea unei mașini second hand este prin intermediul unei firme de vânzări auto second hand. Aici vei găsi auto rulate de calitate care au fost verificate înainte de a fi puse la vânzare. În general astfel de firme se ocupă și cu import auto la comandă. Prin intermediul acestui serviciu tu vei putea avea mașina pe care ți-o dorești. Ce va trebui tu să faci va fi să oferi firmei la care apelezi toate detaliile despre mașina pe care ți-o dorești, cum ar fi: marca, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii, bugetul de care dispui și orice alte detalii relevante despre mașină. După ce firma va primi aceste detalii se va ocupa de cererea ta și veți semna și un contract.

Ce firmă oferă servicii de import auto la comandă?


Titanic Automobile este o astfel de firmă care aduce mașini la comandă. Cu ei îți vei putea achiziționa mașina la care visezi. Întreaga echipă Titanic Automobile este formată din profesioniști și pasionați de automobile, care vor verifica atent mașina pentru tine, o vor igieniza, îți vor oferi și acte doveditoare privind reviziile și CarVertical Gratuit. Aceștia îți promit seriozitate, promptiudine și prețuri corecte.

Vei primi de la Titanic Automobile și servicii de înmatriculare și garanție atunci când vei achiziționa o mașină de la ei, iar în plus, la cerere, îți pot transporta mașina oriunde în țară. Trebuie să știi că Titanic Automobile îți va pune la dispoziție și oferte atractive de finanțare in rate și leasing. Poți obține credit, în mai puțin de 10 minute, doar cu buletinul dacă dosarul tău va fi unul eligibil.

Care sunt avantajele importului auto la comandă?


Alegând să îți achiziționezi o mașină pe comandă vei avea parte de următoarele avantaje:
  • Îți vei putea alege mașina pe care ți-o dorești
  • Mașină verificată de către specialiști
  • Comisioane mici
  • Negociere cu furnizorul
  • Transparență privind costurile
  • Garanție
  • Nu faci un drum obositor până în țara în care e mașina
  • Cumperi direct de la proprietar
  • Mașina achiziționată va fi una cu kilometrii reali și fără daună totală
  • Transportul mașinii până la locația indicată de tine.

Concluzie


Găsește-ți mașina potrivită prin intermediul importului auto de mașini second hand. Contactează-i pe cei de la Titanic, oferă-le toate detaliile necesare privind mașina mult dorită și așteaptă ca aceasta să sosească în țară pentru a te bucura de ea. Poți face acest lucru prin completarea formularului online de pe site-ul celor de la Titanic Automobile, unde vei putea trece toate informațiile necesare sau îi poți apela la numărul de telefon 0745 184 734.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro