Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Florarie online in Constanta

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
300

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Comanda flori online Constanta


Ne-am intrebat daca pe aceasta piata vasta mai este loc pentru o florarie online Constanta si serviciul de a putea trimite flori in Constanta, dar raspunsul a venit foarte repede deoarece nu partea financiara este intotdeauna importanta, ci efectul pe care il au florile, surprizele, cadourile asupra oamenilor, energia pozitiva cu care acestia te incarca cand le primesc si bunatatea cu care te invita sa le treci pragul casei. Prin flori4all.com poti comanda flori online in Constanta chiar daca suntem noi pe piata, aducem experienta din diferite tari in care am fost destul de norocosi sa ajungem sa facem cursuri si sa ne transformam hobby-ul in meserie pentru ca daca faci ceea ce iti place nu se numeste munca.

Dupa ce ne-am hotarat sa realizam flori4all pentru a putea trimite flori in Constanta am reusit sa deschidem si 2 locatii fizice asa ca ne puteti gasi in localitatea Mihail Kogalniceanu, Constanta pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 31 vis-a-vis de fosta moara si pe Bd. Alexandru Lapusneanul vis-a-vis de casa de cultura a sindicatelor in municipiul Constanta.

Va vom incanta cu:

1. Buchetele de flori

Nelipsite din atentiile cotidiene alcatuite din diferite flori cum ar fi trandafiri rosii, trandafiri albi, lisianthus, alstroemelia, gerberea, crin imperial,crizanteme santini si multe altele.

2. Aranjamente florale

Aranjamentele simple au inceput sa fie foarte populare si se gasesc la preturi destul de accesibile si oferim si noi asemenea aranjamente.

3. Cosuri cu flori

Cosurile cu flori pot si atat traditionale cat si moderne. In viitorul apropiat vom oferi mai multe variante acestui produs desi gasiti o varianta in prezent.Trimite flori in Constanta

4. Fructe, cos cu fructe,cos cu legume

Din experienta noastra toti ne dorim o viata cat mai echilibrata si sanatoasa de aceea am decis sa creem o varietate de cutii cu fructe,cosuri cu fructe si cosuri cu legume.

5. Flori de apartament

Pentru cei care vor o abordare mai permanenta oferim optiunea unui cadou verde.Este stiut ca plantele ajuta la concentrare atat la munca cat si acasa si studiile au aratat ca cei ce au plante imprejur au rezultate mai bune si mai eficiente in orice domeniu. Si nu in ultimul rand ne ocupam de orice eveniment aveti in plan,va asteptam cu idei si viziuni diferite.