Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Facultatea de Stiinte Economice

Facultatea de Stiinte Economice

Detalii facultate

Adresa
Constanta, Strada Ion Voda, nr. 58
Telefon
0241511040
Social links
Categorie
Facultati
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Universitatea Ovidius
Vizualizari
507

Voteaza & Distribuie

Prezentare facultate

Facultatea de Stiinte Economice din Constanta

Specializarea cu profil economic din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa funcţionează din anul universitar 1990-1991. Profilul a fost structurat inţial pe două specializări: - Relaţii Economice Internaţionale, învăţămînt de zi, cu durata de 5 ani (ulterior de 4 ani);
- Turism-Servici, învăţămînt de zi, cu durata de 5 ani (ulterior de 4 ani).
• În anul 1990, ambele facultăţi ambele specializări au fost încadrate în structura Facultăţii de Ştiinţe. Ulterior, în anul 1993, prin OMI nr. 4685/1993, au intrat în structura organizatorică a Facultăţii de Matematică şi Stiinţe Economice.
• Începînd cu anul universitar 1995-1996 prin H.G. nr. 568/1995 şi O.M.I. nr. 4620/1995 s-a înfiinţat Facultatea de Ştiinţe economice (FSE), structurată pe două module fiecare cu o specializare:
- Modulul Comeţ-Marketing, cu specializarea Turism-Servicii, învăţămînt de zi, cu durata de 4 ani de studiu;
- Modulul Relaţii Economice Internaţionale, cu specializarea Relaţii Economice Internaţionale, învăţămînt de zi, cu durata de 4 ani de studiu;
• Din anul universitar 1997/1998, a primit autoritaţie provizorie de funcţionare cea de a treia specializare a facultăţii, respectiv Finanţe şi Contabilitate învăţământ de zi, cu durata de 4 ani de studiu, întregind în acest mod oferta de specialişti economişti în domenii prioritare ale economiei zonei în care ne desfăşurăm activitatea.
• Din anul universitar 1999/2000 s-au organizat două cursuri postuniversitare pe următoarele direcţii de specializare:
Tranzacţii Intraeuropene, cu durata de 1 an de studii;
Administrarea Afacerilor în Turism, cu durata de 1 an de studii, transformată ulterior, cu anul universitar 2000/2001, în masterat cu durata de trei semestre, pe direcţia de specializare ”Managementul Proiectelor de Afaceri” (conform aprobării M.E.N.)
• Din acelaşi an universitar (1999/2000) la cele trei specializări de lungă durată autorizate şi/sau acreditate s-a organizat şi forma de învăţământ ID

Filtre facultate

Tip institutie: De stat
Tip locatie: De stat