Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Facultatea de Drept si Stiinte administrative

Facultatea de Drept si Stiinte administrative

Detalii facultate

Adresa
Constanta, Aleea Universitatii, nr. 1
Telefon
0241694330
Social links
Categorie
Facultati
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Universitatea Ovidius
Vizualizari
820

Voteaza & Distribuie

Prezentare facultate

Facultatea de Drept si Stiinte administrative din Constanta

Universitatea ”Ovidius” Constanța, prin Facultatea de Drept și Științe Administrative, reprezintă o instituție academică implicată în formarea profesională continuă, prin programe de monitorizare a evoluției profesionale a absolvenților în organizații. Evaluarea comportamentului organizațional al absolvenților nostri constituie un indicator important de măsurare a performanțelor profesionale, didactice și de formare în cadrul FDSA.

Învățământul juridic tomitan a început odată cu înființarea secției de Drept a Facultății de Litere, Istorie, Drept și Teologie din cadrul Univeristății ”Ovidius” Constanța, în anul 1992. Începând cu anul 1995, a apărut cea de-a doua specializare, Administrație publică, de asemenea, tot ca parte componentă a unei facultăți cu profil mixt, alături de specializarea Drept.

Din anul 1997 s-a desprins ca facultate de-sine-stătătoare Facultatea de Istorie, Drept şi Administraţie publică, cu mai multe specializări, respectiv: Istorie, Drept și Administrație publică. Ulterior, începând cu anul 2002, a apărut Facultatea de Drept, cu două specializări, și anume, Drept și Administrație Publică.
Această nouă facultate a cunoscut, până în prezent, mai multe denumiri: Facultatea de Drept și Științe Administrative (2005), Facultatea de Drept, Științe Administrative și Sociologie (2009), Facultatea de Drept și Științe Administrative (2013).

Ca urmare a tendinței de dezvoltare continuă, începând cu anul 2008, în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative s-au înființat încă două specializări, respectiv, Poliție Comunitară și Asistență Managerială și Secretariat, iar în anul 2009, s-a înființat specializarea Sociologie.

În prezent, în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative funcționează două departamente, respectiv:
- Departamentul Drept (cu programul de studii de licență, forma de învățământ zi și frecvență redusă, precum și programul de studii de master, forma de învățământ zi);
- Departamentul de Științe administrative și sociale (cu programul de studii de licență Administrație Publică, forma de învățământ zi și frecvență redusă, programele de studii de licență zi pentru Asistență Managerială și Administrativă, precum și pentru Poliție Locală, dar și programul de studii de master, forma de învățământ zi).

Programele de master care funcționează în prezent în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative sunt următoarele:
- Drept public
- Științe penale
- Drept maritim
- Legislație privind siguranța transporturilor
- Proceduri judiciare de drept privat și profesii juridice
- Administrație europeană. Instituții și politici publice
- Managementul instituțiilor publice.

În cadrul facultății se desfășoară activități de cercetare prin intermediul a două centre specifice fiecărui departament, respectiv, Centrul de Studii şi Cercetări privind Drepturile Omului şi Discriminarea și Institutul Social Dobrogea, cărora le corespund și cele două reviste: Ars Aequi și Analele FDSA

Filtre facultate

Tip institutie: De stat
Tip locatie: De stat

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/