Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

De unde poți achziționa mașini Dacia second hand?

De unde poți achziționa mașini Dacia second hand?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
247

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulți români se orientează către mașini second hand fie pentru că dispun de un buget limitat, fie pentru că își doresc o mașină care nu se mai fabrică sau pentru că își doresc o mașină cu dotări mai multe, dar la un preț mai mic. Dacia este o marcă românească și este cel mai mare producător român de automobile, care din 1999 aparține grupului francez Renault. Dacia se află în preferințele românilor și este o mașină fiabilă. Dacă îți dorești să achiziționezi o masina Dacia second hand nu ezita să contactezi o firmă de vânzări auto sh cât mai rapid.

Dacia Duster second hand


Deși la început românii erau reticenți cu privire la acest model, în scurt timp Dacia Duster a reușit să devină un model îndrăgit în toată lumea. Principalele caracteristici apreciate de către șoferi au fost motorizarea economică și construcția robustă. Dacia Duster este o mașină din materiale bune și este ieftină din punct de vedere al întreținerii ceea ce o face o alegere bună dacă îți dorești o mașină care să reziste în timp și să nu fie scump din punct de vedere al întreținerii.

De ce să alegi o firmă de vânzări auto sh?


Colaborând cu o firmă de vânzări auto vei scăpa de riscul de a achiziționa o mașină care deși arată bine prezintă multe defecte. O firmă de vânzări auto sh scoate mașinile la vânzare abia după ce acestea sunt atent verificate și igienizate profesional. De asemenea vei primi informații despre istoricul de service al mașinii și certificat CarVertical. Firma de vânzări auto îți va oferi un cadru legal de achiziționare a unei mațini sh și asistență pe tot parcursul procesului.

Ce firmă oferă astfel de servicii?


Titanic Automobile este o firmă de vânzări auto sh care îți promite pe lângă promptitudine și seriozitate, prețuri corecte. Ei verifică foarte atent toate mașinile înainte de a le scoate la vânzare și le igienizează. Tu vei primi acces la istoricul de service al mașinii, servicii de înmatriculare și garanție. La cerere aceștia îți pot livra mașina până la adresa pe care le-o vei furniza.

Dacia sh – oferte atractive de leasing și finanțare


Împreună cu partenerii săi, Titanic Automobile oferă oferte atractive de leasing și finanțare. Dacă nu deții întreaga sumă de la început, dar dosarul tău este acceptat atunci poți beneficia de plata în rate a autoturismului. Pentru ca tu să afli un răspuns cât mai rapid, Titanic Automobile te va ajuta cu întocmirea actelor necesare. Acest serviciu este atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice și dacă dosarul tău va fi eligibil, finanțarea va fi posibilă pentru toate mașinile deținute de Titanic Automobile, singura condiție este ca la sfârșitul perioadei de finanțare vârsta mașinii să nu depășească 10 ani.

Pentru a afla mai multe detalii despre leasing nu ezita să îi contactezi pe cei de la Titanic la numărul de telefon 0745 184 734 sau direct la ei pe site.

Concluzie


Dacia, o marcă românească se află la mare căutare atât printre mașinile noi, cât și printre cele second hand. Dacă îți dorești să beneficiezi de cele mai bune și corecte prețuri pentru mașinile second hand, alege să colaborezi cu Titanic Automobile. Poți veni în parcul lor auto pentru a alege mașina sau o poți comanda direct de pe site-ul lor. Pentru informații suplimentare și întrebări îi poți apela la la numărul de telefon 0745 184 734 , poți intra la ei pe site și să completezi formularul sau îi poți căuta pe rețelele de socializare.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro