Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

De ce vomită pisica?

De ce vomită pisica?

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
319

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

De ce vomită pisica?


Pisicile își pot vomita mâncarea dintr-o varietate de motive. Iată câteva motive posibile pentru care o pisică poate vomita după ce a mâncat:

- Mănâncă prea repede: Dacă pisica dvs. mănâncă prea repede, este posibil să înghită aer împreună cu mâncarea, ceea ce o face să vomite la scurt timp după ce a mâncat.

- Bile de păr: Bilele de păr sunt o problemă comună la pisici, în special la cele cu părul lung. Atunci când pisicile se îngrijesc, înghit păr care se poate acumula în stomac și poate provoca vărsături.

- Intoleranță sau alergii alimentare: Pisicile pot dezvolta intoleranțe sau alergii la anumite alimente, ceea ce le determină să vomite după ce mănâncă. Vinovații comuni includ lactatele, grâul și soia.

- Probleme gastrointestinale: Pisicile pot avea vărsături din cauza unor probleme gastrointestinale subiacente, cum ar fi boala inflamatorie intestinală sau paraziții intestinali.

- Ingestia de obiecte străine: Dacă pisica dvs. a înghițit un obiect străin, cum ar fi o bucată de sfoară sau o jucărie mică, este posibil să vomite pe măsură ce corpul său încearcă să scape de obiect.

- Condiții medicale: Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi bolile renale sau diabetul, pot provoca vărsături la pisici.

Dacă pisica dumneavoastră vomită frecvent sau dacă voma este însoțită de alte simptome, cum ar fi letargia sau pierderea poftei de mâncare, este important să o duceți la veterinar pentru o evaluare. Acesta vă poate recomanda o hrană hipoalergenică pisici, sau chiar să schimbați dieta. El vă poate ajuta la determinarea cauzei care stă la baza vărsăturilor și poate recomanda un tratament adecvat, dacă este nevoie de un tratament medicamentos.