Constanta

De ce să ii oferi pisicii tale sterilizate o hrana special creată pentru ea?

De ce să ii oferi pisicii tale sterilizate o hrana special creată pentru ea?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
63

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Atunci când pisicile sunt sterilizate sau castrate, metabolismul lor încetinește, iar nevoile lor energetice scad. Hrana pentru pisici sterilizate este concepută pentru a oferi echilibrul corect de nutrienți pentru a satisface nevoile energetice reduse ale pisicilor sterilizate, ajutând în același timp la menținerea unei greutăți sănătoase.
Hrana pentru pisici sterilizate este, de obicei, mai săracă în grăsimi și calorii decât hrana obișnuită pentru pisici, dar conține în continuare toți nutrienții esențiali de care pisicile au nevoie pentru a se menține sănătoase.

Este important să alegeți o mâncare pisici sterilizate de înaltă calitate pentru a vă asigura că aceasta primește un echilibru corect de nutrienți.

Este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu un medic veterinar înainte de a face orice schimbare în dieta pisicii dumneavoastră, inclusiv trecerea la hrana sterilizată pentru pisici. Medicul veterinar vă poate ajuta să alegeți cea mai bună hrană pentru pisica dumneavoastră și vă poate oferi îndrumări cu privire la cantitățile și frecvența de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră rămâne sănătoasă și fericită.