Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

De ce import auto la comandă?

De ce import auto la comandă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
107

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Importul auto la comandă este acel serviciu prin intermediul căreia o firmă autorizată te ajută în procesul achiziționării unei mașini din altă țară. În plus mașina va fi una la comandă, adică va fi adusă acea mașină care se potrivește specificațiilor pe care tu le-ai oferit. Acest tip de serviciu devine din ce în ce mai popular deoarece oamenii nu mai au încredere în mașinile de pe piața auto second hand din România și le preferă pe cele din afară care sunt mai calitative.

De ce import auto la comandă?


După cum am menționat mai sus, mașinile aduse pe comandă sunt mai calitative și prezintă o mai mare încredere pentru șoferii români. În plus îți vei putea alege tu ce mașină îți dorești. Ceea ce va trebui să faci va fi să oferi firmei cu care colaborezi detalii precum:

·Marcă
·Model
·Culoare
·Anul fabricației
·Numărul de kilometrii
·Bugetul de care dispui
·Alte detalii relevante despre mașină etc.

După ce tu ai oferit aceste detalii firma respective se va ocupa cu găsirea mașinii pe care tu o dorești. Deci unul dintre cele mai mare avantaje ale apelării la import auto la comandă este că poți cumpăra o mașină care să aibă caracteristicile de care tu ai nevoie. După ce a găsit mașina, firma se va ocupa și cu verificarea tehnică a acesteia și cu igienizarea ei, iar ție îți vor oferi acces la istoricul de service al mașinii și vei primi și CarVertical gratuit.

Cu ce firmă pot colabora?


Titanic Automobile este o firmă care te va putea ajuta să aduci o mașină la comandă. Echipa îți va oferi seriozitate, promptitudine și prețuri corecte. Întreaga echipa este formată doar din profesioniști, care tratează fiecare mașină ca pe mașina proprie și își dorește să îți ofere cele mai bune servicii.

Ce avantaje aduce colaborarea cu Titanic Automobile?


Avantajele pe care le obții apelând la Titanic automobile pentru import auto la comandă sunt:

 • Poți alege mașina pe care o vrei
 • Mașina achiziționată va fi una fără kilometrii dați înapoi și fără daună totală
 • Vei scăpa de condusul pe un drum lung și obositor până în țara din care e mașina
 • Vei economisi bani și timp
 • Beneficiezi de transparență privind toate costurile
 • Cumperi direct de la proprietar
 • Negociere cu furnizorul
 • Comisioane mici
 • CarVertical gratuit
 • Servicii de înmatriculare
 • Transport, la cerere, al mașinii achiziționate până acasă.

În plus, Titanic Automobile îți pune la dispoziție și servicii atractive de finanațare și leasing. Poți beneficia de plata în rate a mașinii, doar cu buletinul, în 10 minute. Singura condiție este ca dosarul tău să fie unul eligibil, iar aceștia te vor ajuta să întocmești actele necesare.

Concluzie


Achiziționează-ți mașina prin serviciul de import auto la comandă oferit de Titanic Automobile și beneficiază de tot suportul pe care aceștia ți-l acordă pe parcurs. Scopul acestora este să își facă toți clienții fericiți, ceea ce înseamnă că te vor ajuta să beneficiezi de cea mai bună soluție. Pentru a lua legătura cu ei poți fie să intri pe site-ul lor, fie să te prezinți în parcul lor auto sau să îi contactezi la numărul de telefon +40745 184 734.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro