Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Curs formare Mediator in Constanta

Curs formare Mediator in Constanta

Detalii curs

Telefon
0722258262
Social links
Pret
2.500 LEI
Categorie
Cursuri afaceri
Locatie
Centrul de Afaceri Dobrogea
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Centrul de Afaceri Dobrogea
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs formare Mediator in Constanta

Centrul de Afaceri Dobrogea din Constanta organizeaza Curs formare Mediator. Durata cursului este de 2 saptamani intensiv, in zilele de luni - vineri 09:00-17:00 si sambata 09:00-14:00. Se cer studii superioare in orice domeniu.

Pretul cursului de Mediator este de 2500 lei (include: coffee break, suportul de curs, taxa de examinare si eliberarea certificatului de calificare). Contravaloarea cursului se va achita in contul societatii iar ordinul de plata se trimite pe adresa de e-mail office@ cursuri-calificare-constanta.ro pentru confirmare, impreuna cu cartea de identitate, diploma de studii si cv-ul.

Atentie!! Locurile fiind limitate, inscrierea se face in ordinea efectuarii platii.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/