Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cum te pregătești pentru o călătorie cu mașina în afara țării?

Cum te pregătești pentru o călătorie cu mașina în afara țării?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
128

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Plecatul cu mașina într-o țară străină poate fi o decizie foarte bună deoarece te vei putea bucura de confortul mașinii tale pe întreg drumul și la destinație. De asemenea în mașină poți lua mai multe bagaje și astfel vei avea cu tine mai multe din lucrurile de care ai nevoie. Înainte de plecare este necesar să te pregătești și să verifici în amănunt mașina și toate aspectele ce țin de aceasta. Astfel vei avea parte de o călătorie fără surprize și vei fi pregătit pentru orice situație.

Ce trebuie să faci înainte să pleci cu mașina într-o țară străină?

Înainte de a pleca trebuie să faci o vizită la mecanic pentru a te asigura că mașina ta este în regulă și că te poți deplasa cu aceasta pe o distanță mare. O astfel de vizită la mecanic te poate scăpa de surprize neplăcute, care ar putea apărea pe drum din cauza unor piese uzate, care ar trebui schimbate. Asigură-te că ai cu tine roata de rezervă și celelalte elemente obligatorii, precum extinctorul, cele 2 triunghiuri, cele 2 veste și trusa medicală. Înainte să pleci fă-ți o asigurare de asistență rutieră, care îți va fi de folos dacă vei fi implicat într-un accident, apar defecțiuni la mașină și altele. Este foarte important să te interesezi bine ce anume acoperă asigurarea.

Ce faci dacă ți s-a defectat mașina?


În primul rând trebuie să rămâi calm, iar mai apoi să vezi dacă asigurarea ta acoperă acest lucru și să discuți cu asiguratorul pentru a te îndruma.Fie că ai asigurare, fie că nu va trebui să transporți mașina din locul în care s-a stricat înapoi în țară. Dacă ai asigurare, asiguratorul ar trebui să te ajute cu transport auto pe platformă, iar dacă nu va trebui să cauți tu pe cineva care se ocupă cu așa ceva.

Aceasta este cea mai bună soluție deoarece este cea mai puțin costisitoare. Imaginează-ți doar că trebuie să cauți un mecanic într-o țară străină, unde prețurile pot fi mult mai mari decât la noi în țară și nici nu știi în cine să ai încredere. Apelând la o firmă de transport auto internațional îți va da posibilitatea să te bucuri în continuare de vacanța ta, doar că fără mașină, iar mașina va ajunge în țară în siguranță.

Cum iei legătura cu o firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă?

Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto internațional încă din anul 1994. Aceștia transportă mașini în întreaga Europa și dețin peste 100 de autotransportatoare produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold, iar capacitatea lor de încărcare este între 1 și 10 autovehicule. Cu aceștia poți lua legătura telefonic la numărul +40 248 212 261 sau poți intra pe site-ul lor și să completezi un formular. Transportându-ți mașina cu Titanic Grup primești o serie de avantaje precum asigurarea mașinii, transportul în condiții de maximă siguranță, urmărirea transportului, livrarea în cel mai scurt timp posibil și costuri minime.

Concluzie


Pentru a avea o vacanță fără surprize neplăcute, du-ți mașina la mecanic înainte de a pleca cu aceasta la drum lung și fă-ți o asigurare de asistență rutieră. Dacă însă apare un eveniment neplăcut apelează la transportul auto internațional pentru a-ți aduce mașina în țară, iar tu bucură-te în continuare de zilele tale de vacanță.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/