Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum te avantajează să răspunzi anunţurilor celor care cumpără cărţi!

Cum te avantajează să răspunzi anunţurilor celor care cumpără cărţi!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 2 zile
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cărţile deschid uşi către lumi inimaginabile şi oferă perspective către orizonturi ce pot schimba vieţi. Acesta este motivul pentru care iubitorii de lectură ajung să cumpere sute de volume, pe care după ce le citesc cu setea caracteristică oricărui pasionat, ajung să le depoziteze în biblioteci generoase sau în spaţii în care mai găsesc un loc liber. Doar că depozitarea cărţilor în spaţii nepotrivite poate duce în timp la deterioarea semnificativă a acestora. Este nedrept să se întâmple aşa!

Şi totuşi cartea poate fi protejată

Într-o perioadă relativ recentă s-au căutat soluţii pentru ca destinul cărţilor citite să se schimbe. Deşi existenţa anticariatelor care vând cărţi nu este o noutate, serviciile cu preluare a cărţilor de la domiciliul celor care le vând nu au un istoric îndelungat. Au apărut recent şi sunt foarte utile. Cumpărăm cărţi din Constanta sau din Cluj, Bucureşti, Oradea, Iaşi etc sunt anunţuri specifice frecvent întâlnite prin care achizitorii îşi fac cunoscute intenţiile de a prelua volume impresionante de cărţi de la cei care le deţin, dar nu le mai găsesc utilitatea.

Serviciile prin care se cumpără cărţi sunt concepute pentru a facilita vânzătorul

De regulă cei care au ajuns să cumpere cărţi în număr mare, îşi doresc la un moment dat să le vândă. Asta pentru că le-au citit şi ştiu că nu le vor mai redeschide. Sigur că soluţii există. Pe Internet au apărut numeroase site-uri utile acestor tipuri de tranzacţii. Cu toate acestea, listarea tuturor titlurilor este anevoioasă. În plus, cărţile se vor vinde într-o anumită perioadă de timp.

Pe de altă parte, cei care vor să-şi vândă cărţile se pot adresa achizitorilor. Echipe de specialisti care doar cu asta se ocupă. Sunt oameni pregătiţi care pot să evalueze optim cărţile şi să ofere un preţ corect. Se deplasează la domiciliul vânzătorului de carte, analizează volumele, propun un preţ, negociază şi cumpăra. În doar câteva cuvinte în asta constătot procesul/tranzacția.

Dezvoltând ideea, este bine ca vânzătorii cărţilor să ştie că deplasarea achizitorilor la adresa la care sunt invitaţi este gratuită, indiferent dacă tranzacţia se materializează sau nu. În plus, cei care cumpără se deplasează la adresă inclusiv în weekend dacă este cazul sau în afara orelor de program ale vânzătorilor. Şi, foarte important, achizitorii cumpăra orice tip de carte: rară, veche, tipărită recent, cu autograf, orice gen literar (beletristică, carte pentru copii, ştiinţe, artă, religie etc). Prin urmare, în discuţie intră o serie de avantaje de care va beneficia vânzătorul.

Achizitii-Carti.ro este unul dintre achizitorii care oferă astfel de servicii în mai multe oraşe din ţară. Cumpără cărţi din categoriile literatură şi critică, dicţionare şi limbi străine, artă şi albume, psihologie, dezvoltare personală, ştiinţe umaniste, ştiinţe, istorie şi geografie, carte veche, bibliofilie, spiritualitate, religie şi multe altele.

Singurul factor care condiţionează achiziţia constă în starea cărţii. În general, aceasta nu trebuie să aibă pagini rupte sau un grad de uzură ridicat. În fond, va ajunge în mâinile altui pasionat, care se va bucura de ea la fel ca persoana care a citit-o prima dată.