Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cum sa alegi corect furnizorului pentru solutii de monitorizare GPS

Cum sa alegi corect furnizorului pentru solutii de monitorizare GPS

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
207

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

10 intrebari de baza pe care sa i le adresezi unui furnizor de sisteme telematice de management al flotei:

1) Obtine o prezentare detaliata a datelor pe care un anumit sistem telematic al flotei le monitorizeaza.
2) Ofera furnizorul un tablou de bord vizual cu toate datele vizibile intr-un singur loc? Cat de usor este sa navighezi in aplicatia lor?
3) Ce fel de instruire se ofera pentru utilizarea unui sistem gps auto si daca exista un cost? Unii furnizori de solutii de localizare gps nu percep taxe pentru instruire.
4) Tehnicienii din firma ta pot instala singuri hardware-ul si pot face conexiunile necesare la sistemele vehiculului, sau vanzatorul face acest lucru? O partea din furnizorii de sisteme de localizare GPS nu percep costuri aditionale pentru instalarea dispozitivelor.
5) Care este rata de reimprospatare a hardware-ului furnizorului? Cat de des se actualizeaza datele in tabloul de bord? Datele se actualizeaza in timp real sau la fiecare 30 de secunde pana la 60 de secunde?
6) Hardware-ul furnizorului are un API deschis care permite vehiculelor din flota ta sa se integreze cu alte platforme?
7) Cum o sa fii taxat pentru serviciile telematice de urmarire prin GPS? Pe luna, trimestrial, anual sau in alt mod? Intreaba furnizorul daca percepe o taxa de anulare daca intrerupi sau anulezi temporar un abonament telematic?
8) Exista un contract si care sunt termenii acestuia?
9) Exista o garantie pentru aceste sisteme hardware de localizare GPS?
10) Intreaba furnizorul daca ofera serviciul de realatii cu clientii? Esti taxat la fiecare apel in functie de cate minute vorbesti, sau serviciul de relatii cu clientii este inclus in pret?
O parte din concurentii tai folosesc solutii telematice de monitorizare GPS si solutii de gestionare a flotei chiar acum.

De ce nu incerci sa testezi gratuit pentru 30 de zile sistemele de monitorizare GPS oferite de CargoTrack?

Statisticile arata ca urmarirea activelor se adauga la rezultatul final. ROI (Return On Investment sau rata de recuperare a investitiei), creste dupa implementarea sistemelor integrate de management al flotei. Managerii de flote din industria telematica constata ca, in medie, companiile lor ating o rata de recuperare a investitiei (ROI) intre 3 si 6 luni de la instalarea tehnologiei de localizare GPS. In conditiile in care majoritatea covarsitoare a managerilor de flote integreaza sistemele telematice in companiile lor, cei care nu au facut-o isi vor da seama in curand ca isi pierd avantajul competitiv pe pietele in care alte companii implementeaza cu succes telematica.

Daca doresti sa obtii o cotatie personalizata sau daca vrei sa afli mai multe informatii despre modul in care CargoTrack poate ajuta la imbunatatirea sigurantei, la cresterea productivitatii si la reducerea costurilor pentru flota ta, intra in legatura cu unul din consultantii lor.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/