Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cum să alegeți hrana potrivită pentru câinele tău?

Cum să alegeți hrana potrivită pentru câinele tău?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
236

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când alegeți hrana pentru câini, este important să luați în considerare nevoile dietetice specifice ale acestora, în funcție de vârstă, talie, rasă și starea de sănătate. Atunci când alegeți hrana pentru animalul dvs de companie, vă puteți lua după acest ghid scurt:

  • Căutați hrană de înaltă calitate, o hrană completă și echilibrată

Aceasta va furniza toți nutrienții esențiali de care câinele dumneavoastră are nevoie, în proporțiile potrivite.

  • Luați în considerare vârsta și nivelul de activitate al câinelui dumneavoastră

Cățeii și câinii tineri au nevoie de mai multe calorii și nutrienți pentru a susține creșterea și dezvoltarea, în timp ce câinii mai în vârstă pot avea nevoie de diete mai puțin calorice, specifice pentru persoanele în vârstă. Câinii activi vor avea nevoie de mai multe calorii și proteine, decât câinii sedentari sau câinii senior.

  • Alegeți o hrană pentru câini în funcție de mărimea câinelui dumneavoastră

Rasele mici au cerințe nutriționale diferite față de rasele mari și pot avea nevoie de hrană pentru câini, care au crochete de dimensiuni mai mici.

  • Citiți lista de ingrediente

Căutați o hrană care să conțină alimente integrale, cum ar fi carnea, legumele și fructele, ca ingrediente principale.

  • Verificați dacă există alergeni

Dacă câinele dvs. are sensibilități sau alergii alimentare, alegeți o hrană care să evite ingredientul (ingredientele) cu potențial alergen.

  • Consultați-vă cu medicul veterinar

Medicul veterinar vă poate recomanda o hrană care să conțină ingreente în anumită proporție, sau care să nu conțină anumite ingrediente la care câinele dvs să aibă efecte adverse. Nu uitați să oferiți în permanență apă proaspătă și curată și să monitorizați periodic greutatea și starea corporală a câinelui dumneavoastră.

O hrană câini ieftină, dar de calitate, găsiți la Carpathians Pet Food. Indiferent că al dvs câine este pui, senior, sau adult, la Carpathians Pet Food veți găsi hrana potrivită pentru acesta. Produsele le puteți comandqa și online: carpathianspetfood.ro sau din magazinele partenerilor săi.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/