Constanta

Cum poţi câştiga la blackjack online?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Este imposibil să nu găseşti jocul de blackjack în oferta oricărui cazino online ai alege să accesezi. Îl recomandă modul simplu de joc dar mai ales marginea de casă care poate ajunge şi sub pragul de 1%, prag care pentru orice jucător înseamnă şanse mărite de succes.

Şi pentru că este un joc atât de ofertant o să îl întâlneşti în multiple variante în lista de jocuri de masă, singura ta problemă fiind modul în care alegi să îl joci. Vrei jocul clasic, selectează o variantă şi pune primul pariu în limitele acceptate de joc. Vrei live, atunci un dealer adevărat te va însoţi în toate etapele de pariere şi îţi va aduce acea senzaţie inegalabilă de cazino adevărat. Dar dacă vrei să câştigi la acest joc în orice variante ai alege să îl accesezi citeşte cu atenţie rândurile care urmează şi aplică sfaturile pe care le vei întâlni acolo.

Blackjack-ul online se simte diferit faţă de cel fizic

Dacă ai accesat Casa Pariurilor bonus fara depunere 100 lei îl poţi folosi imediat şi la acest joc de masă. Ştii că te poţi baza pe această sumă şi că ţi se oferă în fond o şansă minunată de a-ţi mări suma din contul tău de jucător. Acest lucru se întâmplă însă numai în mediul online şi tot aici va trebui să îl şi foloseşti, respectând evident termenii şi condiţiile de acordare. Şi dacă ai avut şi experienţa unui joc de blackjack într-un cazino real, vei simţii imediat diferenţa dintre cele 2 abordări.

Este evident că într-un cazino real o să stai la masă cu alţi jucători şi vei fi supus unei interacţionări umane pe care poate că nu ţi-o doreşti. Cu toate că fiecare pariaţi pentru voi, partea de socializare te poate determina să faci greşeli. Studiezi ceilalţi jucători, nu mai eşti atent la evoluţia jocului şi în final pierzi pariu după pariu. Cu alte cuvinte într-o asemenea locaţie te concentrezi mult mai puţin pe joc decât în spaţiul online şi eşti predispus să faci o mulţime de erori.

Şi dacă treci în mediul online o să simţi jocul la alte dimensiuni, pentru că aici eşti doar tu şi dealerul, nu mai eşti obligat să interacţionezi cu ceilalţi jucători de la masa de joc. Urmarea este una singură, creşte concentrarea, iei cele mai bune decizii de joc şi în final constaţi că ai contul mai mare decât la începutul jocului.

Ai ales cazinoul care trebuie?

Aflat la bătaie pentru popularitate cu ruleta, jocul de blackjack este prezent în oferta cazinourilor într-o mulţime de variante de joc. Şi ai constatat fără discuţie că există în anumite cazinouri tendinţa să schimbe aceste variante precum îşi schimbă ţinutele manechinele de pe podiumul de prezentare. Ai apucat să te obişnuieşti cu o variantă de blackjack, îţi place marginea de casă mică pe care o are şi ai început să faci beneficii financiare. Ori a 2-a zi constaţi că varianta care îţi place a dispărut şi că a fost înlocuită cu o alta care nu îţi mai aduce aceleaşi satisfacţii financiare.

Şi vei constata că nu mai ai parte de câştigurile cu care erai obişnuit, ba dimpotrivă ai început să intri pe o pantă accentuate de pierderi. Această strategie de înlocuire a jocurilor le aparţine cazinourilor pe care trebuie să le eviţi, pentru că este clar că îşi urmăresc propriul interes şi îl jertfesc pe cel al jucătorilor. Nimeni nu interzice cazinourilor să introducă noi variante de joc dar când constaţi că cele preferate au dispărut trebuie să îţi pui un mare semn de întrebare. Este cazul să rămâi în portofoliul acestuia sau vei face imediat o schimbare? Este numai decizia ta aşa că procedează cum crezi de cuviinţă.

Te antrenezi destul?

Ştim cu toţii că în teorie jocul de blackjack este unul uşor de practicat dar când eşti în situaţia de a miza pe bani adevăraţi trebuie să ai în spate ceva exerciţiu. Teoria este bună să îţi traseze liniile generale de joc dar numai prin practică vei reuşi să înţelegi mecanismul jocului de blackjack. Din fericire pentru orice jucător există oportunitatea ca jocul de blackjack să fie accesat şi în varianta gratuită. Este o modalitate prin care cazinourile care se respectă atrag un număr constant de jucători şi de care trebuie să beneficiezi fără nici o rezervă.

Începe deci să te antrenezi jucând aceste variante de blackjack pentru a înţelege modul în care jocul se desfăşoară, tipurile de pariuri care se pot face dar şi plăţile care însoţesc fiecare pariu. Vei constata în acest caz pe propria experienţă ce înseamnă acest joc şi vei trage învăţăminte care te vor ajuta ulterior. Şi atunci când ai decis că ai suficientă experienţă de joc vei putea să treci la jocul real, cel în care vei miza banii tăi. Dar şi atunci nu te lăsa purtat de adrenalină, pariază decent, nu te arunca în pariuri riscante şi încearcă să rămâi în acelaşi buget iniţial de joc.

Ai bugetul de care ai nevoie?

Şi pentru că am ajuns la capitolul bugetului va trebui să înţelegi în primul rând cât îţi permiţi să pierzi la acest joc. După ce vei realiza acest lucru poţi să te hotărăşti dacă banii îţi ajung pentru jocul de backjack şi să iei o decizie în consecinţă. Jocul de blackjack nu excelează în cote mari, aşa că şi plăţile pe care le poţi primi diferă în funcţie de mărimea pariului. În acest stadiu trebuie să te defineşti ca jucător şi să vezi în ce tipologie te încadrezi pentru a construi un buget în conformitate cu aceasta.

Îţi plac câştigurile mari, vei avea nevoie de un buget mare de joc care să îţi permită să faci pariuri la fel de mari. Vrei doar să te bucuri de magia jocului, atunci vei miza puţin, vei câştiga puţin, deci bugetul tău de joc va fi unul cât se poate de decent. Ideea principală este că un buget de joc se construieşte pe veniturile tale reale aşa că va trebui să nu îţi pui în pericol viaţa personală sau pe cea a familiei. Hotărăşte deci cât eşti dispus să pierzi, fă un buget şi pariază în stilul tău unic de jucător.

Concluzie

Pe lângă faptul că jocul de blackjack îţi oferă şanse bune de câştig există şi posibilitatea de a le mări prin câteva tehnici bine aplicate. Alege deci cazinoul care este cel mai serios, antrenează-te suficient şi construieşte un buget care să te reprezinte şi care să îţi aducă cele mai bune şanse de reuşită.