Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum pot fi alese botinele cu toc în funcţie de silueta?

Cum pot fi alese botinele cu toc în funcţie de silueta?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
416

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Eleganța defineşte stilul femeii moderne, al acelei femei căreia îi place să se îmbrace bine şi să bifeze prin ţinuta sa atractivitate, confortşi feminitate. De la haine, la încălţăminte şi accesorii, toate elementele unui ţinute trebuie să se armonizeze potrivit pentru a crea un stil propriu. Când vine vorba despre botine cu toc, în discuţie intră eleganța, un stil sofisticat şi preţios – şi, de ce nu, un stil casual. Deşi, la modul general, botinele se potrivesc tuturor femeilor, pentru a avantaja orice tip de siluetă este important ca acestea să se aleagă în funcţie de anumite caracteristici.

Caracteristici importante pentru alegerea botinelor cu toc

În linii mari, încălţămintea se asortează cu hainele, în plus, este foarte important să se aleagă în funcţie de preferinţe şi de silueta persoanei care o poartă. Sunt aspecte valabile şi în cazul botinelor cu toc, pentru ca femeia care le poartă să fie avantajată. De exemplu, botinele cu toc înalt fac piciorul să pară mai subţire, iar gamba mai tonifiată, în timp ce o pereche de botine cu talpa groasă şi lată poate fi purtată atât la o ţinută sport, cât şi la una chic, cu o rochie vaporoasă.

Pe de altă parte, femeile care îşi doresc să îşi evidenţieze picioarele sau să le facă să pară mai lungi pot alege o pereche de botine cu vârful ascuţit, care se asortează foarte bine cu o fustă deasupra genunchiului. În cazul femeilor cu picioare groase, botinele care accentuează gleznele nu sunt recomandate, iar dacă totuşi se opteaza pentru ele, acestea trebuie să fie asortate cu pantaloni sau cu o fustă care să nu lase piciorul la vedere.

Botine potrivite pentru femei scunde şi subţiri

Când vine vorba despre femeile scunde şi subţiri, acestea pot purta o pereche de botine cu talpa înaltă, pe gleznă, această încălțăminte fiind potrivită pentru o ţinută de zi, casual. În schimb, pentru o ţinută elegantă, de seară sau de club, se pot alege botinele înalte, cu toc subţire, acele modele cu calapod subţire şi cu vârf ascuţit oferind un efect optic vizualde înălțime alcelor care le poartă. Nu este recomandat ca femeile scunde să aleagă botine care au talpa joasă și sunt prea înalte pe gamba sau prea largi, deoarece efectul este unul inestetic, făcându-le să pară si mai scund şi cu picioare scurte. De asemenea, nici botinele care sunt prea butucănoase nu le sunt recomandate acestora.

Botine potrivite pentru femei cu forme rubensiene

Pentru femeile care au o siluetă rubensiana, botinele ar trebui să fie înalte şi mai largi, iar dacă acestora le este asortată o pereche de dresuri de aceeaşi culoare, vor crea iluzia unor picioare lungi şi subţiri. Ghetele strânse pe glezna pot oferi un aspect disproporţionat acestui tip de siluetă, pe când cele foarte înalte au un efect similar pentru femeile cu o talie mai groasă, deoarece fac picioarele să pară prea subţiri, creând un dezechilibru în ceea ce priveşte celelalte dimensiuni ale corpului.

Botine potrivite pentru femei înalte și slabe

Cele mai avantajate suntfemeile înalte, care îşi pot alege orice model de botine, indiferent că este vorba despre botine cu talpa joasă sau cu toc, simple sau cu model. Există totuşi şi o contraindicaţie, aceasta ținând de botinele foarte înalte sau cele cu vârf ascuţit.

În magazinul online LaFeteCochete.ro există mai multe modele de botine, astfel încât oricine să îşi găsească perechea potrivită. Chiar şi persoanele care preferă să iasă din tipare îşi pot găsi cu uşurinţă un model de botine adaptate stilului lor. Cel mai important aspect de care trebuie să se țină cont este că purtarea botinelor trebuie să ofere, pe lângă elegantă, siguranţă şi stabilitate, motiv pentru care este important ca acestea să fie alese în măsura potrivită şi pe calapodul fiecărei femei care le poartă.