Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum îți pregătești mașina pentru concediu?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nimeni nu își dorește să se gândească la problemele cu mașina atunci când suntem în concediu, astfel cum ne pregătim mașina când ne hotărâm să mergem în concediu?

La ce trebuie sa fii atent înainte de o călătorie?

1. Verifica starea bateriei
Este important efectuarea unei diagnoze auto pentru a verifica starea în care se afla bateria, daca aceasta afișează erori sau daca alta componenta din calculatorul autoturismului afișează anumite erori.

2. Verifica starea instalației de climatizare
Nimeni nu cred ca își dorește sa se afle într-o țara diferită sau la mare distanță de casa și să descopere că sistemul de climatizare nu mai funcționează când afara sunt +30 de grade.

3. Actele autoturismului
Ai grija sa ai toate actele autoturismului la tine și să fii sigur ca ai asigurarea RCA validă și inspecția ITP efectuata.

4. Presiunea anvelopelor
Deși acest aspect este neglijat, presiunea anvelopelor trebuie verificata cel puțin o dată pe luna și neaparat înainte de a pleca într-o călătorie mai lungă.

5. Verifica starea frânelor
Frânele sunt cele mai importante componente la un autoturism, fără acestea nu ne putem oprii în siguranța iar asta ne poate pune viața în pericol, este important ca aceasta operațiune sa fie efectuata într-un service autorizat care folosește piese originale.

6. Efectuează schimbul
filtrelor În cazul în care nu ai schimbat efectuat deja schimbul de ulei și filtre, este recomandat sa îl efectuezi înainte de a pleca la un drum lung. Acesta poate fi efectuat fie acasă dacă sunteți îndemânatici comandând de la un magazin de piese auto online, fie mergeți la un service auto autorizat.

7. Schimba ștergătoarele
În cazul în care nu ai schimbat ștergătoarele recent, este recomandat sa le schimbi înainte de un drum lung, chiar daca calatoria se întâmpla în timpul verii, nu știi când te prinde o ploaie pe drum, sau o ninsoare dacă mergeți la munte.

În oricare din cazurile de mai sus, cel mai simplu și recomandat de specialiști e ca aceste verificări să se întâmple într-un service auto autorizat.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro