Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum îţi ajută Med Tehnica afacerea din domeniul medical să performeze

Cum îţi ajută Med Tehnica afacerea din domeniul medical să performeze

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Piaţa medicală este într-o continuu ascensiune, fiind ocupată de firme care produc sau comercializează echipamente şi aparatură inovatoare, de ultima generaţie. Performanţele înregistrate în domeniul medical sunt susţinute de minţi sclipitoare, dar care nu ar putea să îşi pună în valoare competențele dacă nu ar avea la îndemână tehnologie premium.

MedTehnica este o companie specializată in importul si comercializarea produselor din domeniul medical. Aceasta prezinta o ofertă generoasă de aparatură medicală şi accesorii, dispozitive de reabilitare, pentru diagnostic şi monitorizare, uniforme medicale, mobilier medical, instrumentar medical şi multe alte produse care susţin sănătatea. Oferta de calitate şi preţurile accesibile determină ca magazinul online Med-Tehnica.ro să fie considerat unul de referinţă.

În plus, managementul companiei caută să îşi mulţumească clienţii derulând o politică care să îi avantajeze, preţurilor corecte şi calităţii produselor, adăugându-li-se posibilitatea de a comanda singuri şi de a li se livra produsele într-un timp cât mai scurt.

Oferta MedTehnica este generoasă şi uşor de accesat

În categoria în care se prezintă aparatură medicală şi accesorii sunt incluse dispozitive dedicate pentru anestezie, sterilizare, cardiologie, chirurgie, dermatologie, endoscopie, estetică, fizioterapie, kinetoterapie, neonatologie, obstetrică-ginecologie, osteodensitometre, pneumologie, ultrasonografie, urologie. Instrumentarul medical ocupă, de asemenea, un loc important în oferta magazinului online, indiferent că este chirugical (bisturie, foarfece, pense etc), pentru diagnostic sau dentar.

Orice organizaţie medicală poate să cumpere din magazinul Med Tehnica lămpi chirurgicale şi de examinare, monitoare pentru pacienţi, modele diverse de pulsoximetru şi multe altele. Multe dintre produsele comercializate de magazinul online în categoria „aparatură medicală” pot fi achiziţionate şi de persoane fizice - termometrele, tensiometrele şi pulsoximetrele fiind doar câteva exemple.

O altă categorie importantă în magazin este aceea în care se comercializează dispozitive de reabilitare. Această categorie se adresează, de asemenea, atât clinicilor (unităţi medicale, în general), cât şi persoanelor fizice:

  • orteze medicale: pentru coloană, membre superioare/ inferioare, proteze de san, orteze pentru copii;
  • ciorapi medicinali – de compresie;
  • dispozitive de mers: scaune cu rotile, bastoane, cadre, cârje, elevator pentru scări;
  • produse de îngrijire la domiciliu: cântare mecanice, dispozitive pentru pastile, urinare pentru bărbaţi, scaune de baie, saltele antiescare, înălţător/scaune de toaletă etc.
  • diferite tipuri de perne ortopedice.

Oferta Med
Tehnica este completă. Magazinul vinde inclusiv uniforme şi mobilier medical

Din oferta magazinului online nu lipsesc nici uniformele medicale, create astfel încât să ofere confort superior întreaga zi. În modele diverse şi culori atractive, uniformele WonderWink bifează şi aspectul estetic.

În ceea ce priveşte oferta de mobilier medical, un lucru este cert: calitatea şi diversitatea sunt caracteristici care o definesc. Din magazinul online pot fi achiziţionate canapele de examinare, mese de operaţie, de examinare ginecologică, de examinare ORL, de masaj, Mayo, de examinare sugari, cărucioare pentru instrumentar şi pansamente sau cărucioare pentru intervenţii de urgenţă, dulapuri pentru medicamente, paravane medicale, paturi de spital, paturi de terapie intensivă, scaune de recoltare şi multe altele.

MedTehnica este unul dintre acele magazine online din care se poate achiziţiona tot necesarul deschiderii unui cabinet medical sau se poate apela la acesta cand se doreste schimbarea unor dispozitive cu altele mai performante.

Sursa foto: Med-Tehnica.ro