Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum găsești transport auto pe platforma Italia Romania și care sunt avantajele?

Cum găsești transport auto pe platforma Italia Romania și care sunt avantajele?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
235

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ai ajuns în situația în care ai nevoie să îți transporți mașina din Italia în România și te-ai gândit să apelezi la transport auto pe platformă Italia România, însă nu știi unde să găsești sau care sunt avantajele transportului internațional pe platformă, acest articol te va lămuri. Poate că tocmai ți-ai cumpărat o mașină nouă sau una second hand sau doar îți dorești transportarea propriei mașini din Italia în România sau din România în Italia, în oricare din cele trei cazuri transportul internațional pe platformă este cea mai recomandată modalitate de a face acest lucru. Pentru un astfel de serviciu va trebui să iei legătura cu o firmă profesionistă și astfel tu vei scăpa de orice grijă și vei beneficia de un cont redus.

Transport auto pe platformă Italia România - avantaje


Faptul că tu nu vei mai conduce mașina pe o distanță așa de mare îți va aduce și o serie de avantaje, iar unul din acestea este că vei economisi timp și bani. Timpul și banii sunt două resurse importante pentru fiecare din noi, iar atunci când poți să îți salvezi atât timp, cât și bani este ideal. Nu vei mai petrece ore întregi pe drum, conducând și vei economisi banii pe care i-ai fi dat pe conbustibil, cazări, posibile amenzi, taxe de drum, mâncare și alte cheltuieli cu mașina. Toate acestea apelând la o firmă care să îți transporte mașina acolo unde tu ai nevoie.

Un alt avantaj pe care îl obții în urma colaborării cu o firmă de transport auto internațional pe platformă este că mașina ta va fi asigurată. Nu va trebui să îți faci vreo grijă privind mașina și nu va trebui să te stresezi pentru drumul lung pe care îl va pargurge deoarece aceasta va fi asigurată. Iar datorită faptului că aceasta este manipulată de profesioniști va ajunge în stare impecabilă la destinație.

Atunci când nu conduci mașina până în Italia, reduci gradul de uzură al acestia, iar acest lucru este un alt avantaj de care ai parte. Mașina ta nu va fi solicitată la un drum lung, iar astfel piesele cele mai importante nu vor fi uzate. De asemenea vei scăpa și de riscul ca pe parcursul drumului să ți se defecteze ceva la mașină, iar mai apoi să fie necesar să cauți un mecanic într-o țară străină.

Firma cu care alegi să colaborezi ar trebui să îți ofere și informații în timp real despre starea mașinii tale, iar acesta este un avantaj extrem de important. La Titanic Grup vei beneficia de acest instrument care îți va oferi posibilitatea să vezi în timp real unde este mașina ta.

Cum găsești transport auto pe platforma Italia România?


Găsești un transportator auto la un click distanță cu ajutorul internetului. Foarte important este să te uiți la recenziile pe care acesta le are, la experiența pe care au avut-o alte persoane cu el. Poți cere și sfatul familiei sau apropiaților atunci când alegi firma de transport cu care să colaborezi. O firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă Italia Romania, încă din anul 1994, este Titanic Grup.

Care sunt beneficiile colaborării cu Titanic Grup?

Titanic Grup se află în top 5 firme de transport din România și deține peste 100 de autotransportatoare cu capacitate de încărcare între 1 și 10 autovehicule și care sunt produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold.

Beneficiile pe care ți le aduce colaborarea cu Titanic Grup sunt:

  • costuri fixe și transparente,
  • livrare rapidă,
  • calitatea transportului,
  • mașină asigurată,
  • încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă,
  • încărcare prin troliu,
  • asigurarea mașinii,
  • poziția în timp real a autoturismului,
  • transport confidențial,
  • la cerere transport prototip ( camion închis) pentru mai multă siguranță.

Concluzie

Echipa Titanic Grup este formată din profesioniști care îți promit transport prompt și sigur în toată Europa.
Pentru a lua legătura cu aceștia poți intra la ei pe site și să completezi formularul de contact în care să le furnizezi toate informațiile necesare, urmând ca mai apoi să te contacteze ei sau îi poți apela la numărul de telefon +40 248 212 261.