Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Crosul Năvodariului

Crosul Năvodariului

Detalii stire sportiva

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
279

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ca în fiecare an, dăm restart la mișcare în orașul Năvodari! Duminică, 24 iulie, începând cu ora 10.00, invitam toți copiii și adulții să participe la cea de-a V-a ediție a Crosului Năvodariului.

Evenimentul nu are caracter de competiție! Prin cursele organizate ne propunem să încurajăm sportul și să promovăm crosul în orașul nostru.

Cursele pentru copii vor avea loc pe stadionul Flacăra, pe un traseu de aproximativ 800 m, în timp ce adulții vor parcurge o cursă de 4 km pe următorul traseu: Stadion Flacăra – Str. Constanței – Str. Nuferilor – Str. Delfinului – Str. Plopilor – Str. Constanței spre Biserica Catolică – Str. Castanilor – Str. Rândunelelor – Str. Albinelor – Str. Constanței – Stadion Flacăra.

Tombole cu premii în articole sportive, cupe și medalii, îi așteaptă pe toți participanții.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0726.191.659 (domnul Florian Adam) și în ziua evenimentului, direct la baza sportivă Flacăra, începând cu ora 09.00!