Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Creeaza-ti un brand personal puternic cu ajutorul Tudor Communication

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand detii sau manageriezi un brand este foarte bine sa impletesti eforturile de dezvoltare a unui brand corporate cu cele de consolidare a unuia personal. Acest lucru va putea face diferenta dintr-o afacere de succes si una irelevanta pe piata. Acceseaza serviciile Tudor Communication de branding personal si ai parte de o strategie personalizata care sa iti garanteze succesul pe care ti-l doresti: https://tudor-communication.ro/branding-personal/.

De ce este necesar brandingul personal in cazul companiilor?

Povestile vand mult mai bine. Daca iti doresti sa creezi o legatura puternica intre brand si audienta, este nevoie sa le oferi un fir narativ cu care sa se identifice sau la care sa aspire. Majoritatea persoanelor isi doresc sa cunoasca felul in care s-au intamplat evenimentele sau modalitatea prin care a luat nastere brandul, pentru a crea conexiuni cat mai puternice cu acesta. Iar cea mai buna metoda prin care poti face acest lucru este sa te pozitionezi pe tine ca fiind subiectul central al relatarilor, omul care a facut posibil tot ceea ce exista acum. Este esential sa iti scrii singur povestea, pentru a nu lasa acest lucru in mana celor care ar putea sa ii confere o alta alura fata de cea dorita.

Oamenii au mai multa incredere in oameni decat in entitati comerciale. Daca reusesti sa iti consolidezi o imagine puternica, reala, onesta si transparenta, aceste valori se vor transfera si afacerii tale. Daca te expui asa cum esti, adevarat si vulnerabil, exista mai multe sanse ca tu sa devii un punct de interes, o inspiratie, un model de urmat. Oamenii te vor aprecia, vor vrea sa ia contact cu tine si sa te ajute, iar asta pot face prin intermediul companiei tale. Brandingul personal este deci o modalitate prin care sa castigi increderea potentialilor clienti, a partenerilor si a tuturor celorlalte categorii de publicuri cointeresate.

Creezi legaturi mai usor cu mass-media traditionala si nu numai. Nu vei mai fi nevoit sa platesti pentru a avea aparitii in media, daca povestea si actiunile tale reprezinta materiale de calitate pentru publicurile trusturilor in cauza. Cu alte cuvinte, vei putea beneficia de publicitate gratuita pentru tine si afacerea ta, realizate de autoritati in domeniu, ceea ce iti va oferi un plus de valoare.

De ce sa alegi Tudor Communication

Experienta de peste 15 ani de zile in realizarea de branduri puternice isi spune cuvantul. Iti putem oferi zeci de studii de caz prin care sa observi cum un branding personal bine realizat a schimbat traiectoria intregii companii si a facilitat drumul spre succes. De aceea, atunci cand simti nevoia sa faci o schimbare in modul de abordare, prima varianta pe care trebuie sa o iei in calcul este consolidarea unui brand personal cu ajutorul unei agentii specializate.

Intreg demersul vizeaza multiple etape, de analiza si testare, insa principul de baza este unul simplu. Sa detectezi care sunt acele caracteristici pe care lumea ai vrea sa le cunoasca despre tine si care au o mare insemnatate pentru brand si sa le cumulezi intr-o imagine generala pe care sa o poti transmite mai departe.

Desi pare ca ai putea realiza acest demers de unul singur, dat fiind persoana care stie cele mai multe detalii despre tine, exista riscul foarte mare de a cadea in capcana subiectivitatii. De aceea este important sa colaborezi cu o echipa de specialisti care sa discearna aspectele care trebuie comunicate pentru a crea o imagine solida si de interes pentru public, reflectand totodata realitatea. Tudor Communication are grija ca povestea creata sa fie una cat mai autentica si demna de urmarit, fara exagerari si distorsiuni ale realitatii.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/