Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
47

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 iunie 2024 - Sambata 29 iunie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Dacă îți dorești să afli mai multe despre corpul tău, despre cum să-l asculți și să ai grijă de el, te aștept la conferința „Ia-ți sănătatea în propriile mâini!”, urmata a doua zi de un workshop care va avea loc la MAMAIA, CONSTANTA. Intenția mea este de a te susține să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să-ți găsești echilibrul și să elimini cât mai multe obstacole din calea sănătății tale.
Conferința va avea loc VINERI, 28 iunie, începând cu ora 17:00 și va dura aproximativ 3 ore, timp în care voi prezenta sfaturi generale pentru o viață sănătoasă, pornind de la nutriție, sănătatea inimii și a minții, până la recomandări legate de dezvoltarea personală și sport. Abordarea mea este una integrativă, holistică, punând accent și pe cauzele emoționale ale afecțiunilor, iar la finalul conferinței vom avea și o secțiune de întrebări și răspunsuri.
Dată conferință: 28 iunie, în intervalul 17:00- 20:00
Locație: Hotel Bavaria Blu, 6JCP+22, Bulevardul Mamaia, Constanța 900001
Conferință: 159 lei
Workshopul de SAMBATA, 29 iunie se va desfășura în intervalul 11:00 -14:00 și va fi un eveniment în care vom aprofunda împreună, într-un cadru mai restrâns, subiectele conferinței și voi face recomandări individuale. Astfel, vei avea ocazia să adresezi întrebări mai specifice și să primești răspunsuri personalizate!
Dată workshop: 29 iunie, în intervalul 11:00-14:00
Locație: Hotel Bavaria Blu, 6JCP+22, Bulevardul Mamaia, Constanța 900001
Pret Workshop: 555 lei
Pentru înscriere și achiziționarea biletelor, te invitam sa accesezi siteul: https://doctorcezar.ro/evenimente/