Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Clinica NeoVista

Detalii clinica

Adresa
Constanta, Strada Mircea cel Batran, nr. 99 C
Telefon
0374499499
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Clinica oftalmologica NeoVista Constanța


Clinica NeoVista s-a deschis din dorința de a practica medicină la cele mai înalte standarde și de a oferi acces la tratamente de ultimă generație pacienților folosind cele mai performante echipamente medicale adaptate fiecărei categorii de vârstă.

NeoVista este prima clinică din Constanța specializată în oftalmologie pediatrică (oftalmologie copii), strabism și oculoplastică, unde lucrează o echipă de medici supra-specializați în domenii diferite ale Oftalmologiei și Chirurgiei Plastice.

Clinica NeoVista oferă acces în Constanța la experți în chirurgie ce pot acoperi o cazuistică diversă de afecțiuni oculare sau estetică perioculară, având experiență clinică dobândită în centre prestigioase din București sau din străinătate.

Orar clinica

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre clinica

Tip: Private
Deschis: Sambata
Specialitatea: Oftalmologie