Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Centrul Medical Dorobanti

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Constanta, Strada Dreptatii, nr. 10
Telefon
0241550888
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 2 saptamani si 11 ore
Vizualizari
331

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Centrul Medical Dorobanti din Constanta


Oferim o gama larga de servicii, de la analize de laborator si ecografii (abdomen, tiroidă, sâni) până la consultații de specialitate în medicină internă, cardiologie, diabet zaharat, boli metabolice.

Personalul nostru amabil și empatic creează o atmosferă ca acasă, asigurându-vă că primiți îngrijire personalizată care se potrivește nevoilor și abilităților dumneavoastră specifice de sănătate. Fie că este vorba de o evaluare detaliată a sănătății sau de un tratament specializat, suntem aici pentru a vă sprijini la fiecare pas.

Populația globală îmbătrânește rapid, până în anul 2050, estimându-se că una din șase persoane va avea peste 65 de ani.

Pentru pacienții care prezintă adesea mai multe afecțiuni cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabet, neuropatie, artrită și tulburări cognitive, gestionarea acestor probleme complexe de sănătate necesită o abordare cuprinzătoare și multidisciplinară.
Concentrarea pe soluții practice este, la rândul ei una crucială, deoarece are un impact direct asupra rezultatelor pacientului și eficienței asistenței medicale.

Experimentați atitudinea perfectă de empatie și compasiune cu expertiza medicală, caracteristice clinicii noastre. Începe-ți călătoria către o sănătate mai bună cu noi astăzi.

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Filtre centru medical/policlinica

Specialitatea: Cardiologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Medicina interna