Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce trebuie sa stii despre bransamentul la curent electric

Ce trebuie sa stii despre bransamentul la curent electric

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1263

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fie ca esti o persoana care este in procesul finalizarii construirii unei case sau ca esti o societate ce si-a construit un sediu, ai nevoie de servicii pentru bransamentul electric. Citeste mai departe pentru a cunoaste cateva detalii despre racordarea la reteaua electrica.

Esentialul despre bransamente electrice


Sursa electrica este vitala, indiferent de dimensiunea locuintei sau a cladirii. Bransamentul electric sau instalatia de racordare la reteaua electrica reprezinta o lucrare destul de ampla si este necesar sa stii cate ceva despre aceasta.

Caracteristicile bransamentului electric:

  • Poti alege ca aceasta racordare sa fie provizorie sau permanenta, in functie de nevoile tale.
  • Bransamentul se realizeaza intre distribuitorul de curent electric si tine ca beneficiar.
  • In functie de marimea cladirii si a tipului de beneficiari, tensiunea instalatiei poate fi joasa sau ridicata. Cea joasa este folosita pentru consumul casnic.
  • Bransamentele pot fi aeriene sau subterane. In functie de zona in care locuiesti, furnizorul de energie te va ajuta sa alegi cea mai buna solutie, doar dupa ce ai solicitat un Aviz tehnic de racordare (ATR).


Avantajele bransamentului de tip subteran


In ceea ce priveste tipul de bransament pe care il poti alege, cel subteran iti va permite sa le racordezi direct la cablul principal de alimentare. Totodata, acest tip de racordare se poate realiza din interiorul cladirii sau din exteriorul ei, in functie de mai multe variabile, insa trebuie sa stii ca ai aceasta posibilitate. Foarte important de stiut este ca acest tip de racordare, respectiv cel subteran, poate fi o alternativa mai sigura datorita mediului. Cu alte cuvinte, faptul ca reteaua nu este expusa la mediul extern reprezinta niste conditii mai favorabile fata de bransamentele aeriene.

De asemenea, atunci cand este executata o lucrare de bransament subteran, o parte esentiala este instalarea prizelor de pamant. Practic, aceste prize ajuta instalatia de legare la pamant sa dirijeze si sa asigure functionarea instalatiilor de curenti. Prizele de pamant sunt extrem de practice si sunt menite sa elimine riscul electrocutarii si sa asigure functionarea echipamentului. Trebuie sa apelezi la o firma care sa te ajute la toate aceste detalii tehnice, alegerea prizelor, instalarea lor.

Acte necesare bransament electric


Nu in utimul rand, am realizat un sumar al acestor informatii, dar trebuie sa tii cont de alte cateva aspecte:

  • Ca viitor abonat care este interesat de un astfel de serviciu, trebuie sa intocmesti in prealabil, o cerere de racordare de la distribuitorul de retea.
  • Dupa primirea solutiei de racordare, pentru executarea lucrarii de bransament electric, trebuie sa depui un dosar de utilizare al instalatiei electrice.
  • Dosarul pe care trebuie sa-l intocmesti, poate fi executat numai de un electrician autorizat sau o firma atestata de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Acorda atentie procesului de selectie al firmei pe care o vei angaja!

Iti recomandam cu incredere echipa de profesionisti de la Electro-Calin. Acestia iti vor sari rapid in ajutor, iar in acest fel vei putea castiga timp si vei putea demara imediat executia de bransament electric. Chiar daca procesul este complex, te vor ajuta cu toate serviciile necesare, printre care: executia prizelor de pamant, verificarea PRAM. Mai mult, se vor putea ocupa si de dosarul de instalatie electrica interioara, punandu-ti la dispozitie un electrician autorizat. Poti alege un expert de pe site-ul lor, in functie de sectorul in care locuiesti.

Echipa Electro-Calin este calificata ANRE si te va ajuta in tot procesul de tranzitie catre recordarea electrica. Acestia iti vor oferi expertiza lor si vei putea alege siguranta pentru familia si casa ta. Vei beneficia si de preturi avantajoase la toate serviciile lor, indiferent de complexitatea lucrarii.

Alege responsabil cu echipa Electro-Calin!

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii