Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce sunt gelurile tip jeleu pentru îngrijirea unghiilor?

Ce sunt gelurile tip jeleu pentru îngrijirea unghiilor?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
537

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sunt produse utilizate în industria de înfrumusețare a unghiilor de ceva timp. Sunt numite în felul acesta deoarece au consistență mai groasă. Ele pot fi folosite cu succes pentru realizarea extensiilor sau pentru întărirea unghiilor de la mâini și de la picioare. Un astfel de gel poate fi folosit atât pentru construcția unghiilor pe șablon cât și pentru construcția unghiilor pe tipsuri. Deși este un gel vâscos și pare mai dificil de manipulat, cu timpul vă veți obișnui cu el foarte bine. Fiind de consistență mai mare, nu curge de pe unghie, ceea ce este foarte bine și în felul acesta modelarea unghiei va fi mult mai precisă. Multe tipuri de gel de tip jeleu nu prezintă proprietăți de autonivelare. Trebuie să țineți cont de lucrul acesta.

Geluri jeleu Allepaznokcie

Allepaznokcie este un brand polonez, relativ recent prezent în România, care produce foarte multe tipuri interesante și moderne de produse pentru îngrijirea unghiilor. Produsele acestui brand au fost foarte repede îndrăgite de doamne și de fetele tinere deoarece pot fi folosite cu ușurință și acasă. Inclusiv cabinetele de înfrumusețare sunt încântate de ușurința și calitatea lor. Prețurile nu sunt deloc mari. Pot fi achiziționate online într-un mod foarte simplu, de la foarte mulți producători. Sunt atât de tip cover cât și de tip clear. Rezistă foarte bine timp îndelungat, pot fi folosite pentru extensii de ambele tipuri (cu șablon sau cu tipsuri) și nu curg. Mai sunt recomandate pentru persoanele care doresc unghii întărite. Pentru fixare este nevoie de o lampă specială UV sau LED, timpul necesar fiind de aproximativ 45 de secunde.

Geluri jeleu FSM

Sunt tot produse recente în România, care au oferit o surpriză interesantă persoanelor care folosesc produse moderne pentru îngrijirea mâinilor. Raportul calitate/preț este foarte bun pentru toate categoriile de produse FSM Romania. În oferta prezentată într-un mod foarte frumos, pe site-ul de prezentare FSM Romania.ro, veți găsi foarte multe tipuri de geluri jelly FSM, cover, milky, clear, etc.

Aici veți descoperi și alte categorii de produse foarte utile pentru realizarea unei manichiuri interesante și rezistente mult timp: geluri color, soluții de tip primer, base și top coat, acetonă, ulei pentru cuticule, decoruri unghii de toate categoriile, tatuaje pentru unghii, aparatură, ustensile și accesorii, dezinfectante profesionale, soluții degresante, geluri construcții, polygel, oje semipermanente, etc.

Recomandările noastre

Din punctul nostru de vedere, acest magazin online reprezintă locul ideal de unde puteți cumpăra online foarte multe tipuri de oje semipermanente extraordinar de frumoase și moderne. Oferta este interesanta inclusiv pentru persoanele care sunt în căutarea unor produse unghii adecvate pentru evenimente speciale. La această recomandare puteți adăuga și oferta de decoruri unghii. Orice tip de decor de unghii, precum și tatuaje, sunt incluse în ofertă în acest moment. Prețurile sunt reduse aici la foarte multe categorii de produse în acest moment!